29.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békéscsabán, Jaminában eladó egy 3 szobás ház, nagy műhellyel és sok gyümölcsfával rendelkező telekkel. (Hivatkozási szám: 2490)

5600 Békéscsaba, Jamina +36 70 943-5182
 • alapterület: 110
 • telek mérete: 770
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Békéscsabán, Jaminában, csendes, aszfaltos utcában, eladó egy 110 nm-es, 3 szobás, tégla építésű családi ház. Elsősorban 2-3 gyermekeseknek tudom ajánlani az ingatlant a paraméterei miatt, hiszen itt mindenkinek jut saját szoba. Ráadásul az udvar is nagyon kedvező lehetőségekkel bír.

Remek választás ez a városrész, ugyanis Jamina abszolút kedvelt a gyermekesek számára, itt minden megtalálható (óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, boltok, játszótér). Nekem az udvarban található gyönyörű örökzöldek, és a termő gyümölcsfák nyerték el tetszésemet, öröm volt ott időt tölteni, minden annyira gondosan nevelt. Maga az egész terület 770 nm, délnyugati tájolású. A villanyvezeték ki van cserélve, valamint a vízvezeték hálózat is. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal megoldott, valamint másodlagos fűtésként kondenzációs gázkazán is rendelkezésre áll. Kinek mi a szimpatikusabb, vagy a költséghatékonyabb a használatát illetően. A külső nyílászárók (három rétegű üveg) műanyagra cseréltek, kivéve kettő szobát, ott erre már nem került sor. Mindegyik ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. Kettő szoba parkettával ellátott, nagy ablakos, így kedvező fényviszonyokkal rendelkezik. 

A fürdőszoba zuhanyzós és egy helységben található a wc-vel. Előtte megtalálható egy harmonikus melegséget árasztó előtér, ami hatalmas helység és lambériával borított. A konyha nagy méretű, világos, mely az udvarra néz. Ebben a helységben kényelmesen el lehet férni az asztalt körbe ülve. A házból kilépve, egy fedett terasz található, mely igazán kellemes kikapcsolódást nyújt.

A melléképületben található egy fantasztikus kamra, ami parkettával ellátott és a plafon pedig lambériával díszített, igazán harmonikus az összhatás. Mellette a kazánház kapott helyet. 

Különálló garázsban biztonságosan és kényelmesen parkolhat. Az udvarban található egy hatalmas műhely is, ami fűtött és ott található a szivattyú, ami több mint 100 méter mélyre van lefúrva. Igen hasznos a kert locsolásában, 3-3 állású, tovább fejleszthető öntözőrendszer gondoskodik az udvaron található növények vízellátásáról. A gyümölcs fák között megtalálható: őszibarack, sárgabarack, meggy, cseresznye, szilva, datolyaszilva, füge, pöszméte, ribizli, és szőlő lugas is. Pihenésre, családi összejövetelekre alkalmas egy sütögetős rész is. Az udvart magas tuják veszik körbe, így azok plusz kerítésként is funkcionálnak. Az utca csendes és jól megközelíthető, elérhető és gyorsan megtalálható minden fontos létesítmény.

Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, akkor csapjon le rá, alakítsa saját arculatára és hozza létre ideális otthonukat! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora-Köves Zsuzsi
 • +36 70 943-xxxx Megmutat