14.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békéscsabán, Jaminában eladó egy zöldövezeti családi ház! (Hivatkozási szám: 2152)

5600 Békéscsaba, Jamina +36 70 943-5182
  • alapterület: 72
  • telek mérete: 840
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Békéscsabán, Jaminában található ez a zöldövezeti, csendes utcában, de mégis frekventált helyen lévő, felújítandó családi ház.

Elsősorban idősebb pároknak, vagy kisebb családoknak ajánlom, mert, bár 1 hatalmas szobával rendelkezik, de bővíteni abszolút lehetséges.
Az ingatlannak kiváló a megközelíthetősége és minden megtalálható a közvetlen környezetében (orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, bolt, ezek mind csak pár száz méterre vannak a háztól.)
Engem személy szerint a hely nyugalma fogott meg, ahol csend vesz körül, de mégis, ha szeretném a városi forgatagot megtapasztalni, akkor ez nem akadály. Az udvarban van egy hatalmas diófa és a sok zöldterület áll rendelkezésre, ami értéket képvisel számomra.

Maga az ingatlan 72 nm-es, vegyes falazatú és egy 840 nm-es telken található. Aszfaltozott kis utcában található, rendes szomszédokkal körülvéve.
Nyitott folyosóval rendelkezik, bár ha valakinek igénye van rá, be is tudja építeni. Bár az én lelki szemeim előtt az van, hogy csodás piros muskátlik díszítenék a párkányt, így én meghagynám nyitott folyosónak.

A bejárati ajtón beérve rögtön az étkezőbe érünk, ami jelenleg konyha és ebédlő funkcióját tölti be. Majd ezt követi a nagyszoba, ami körülbelül 35 nm-rel rendelkezik, valamint itt kettő ablak is megtalálható, így igazán világos. Jelenleg gázkonvektorral van megoldva a fűtés. Az ebédlőből nyílik a kis konyha, vagy lehet főzőfülkének is mondani, méretéből ítélve, de pont elég a mindennapos konyhai tevékenységekhez. A fürdőszoba egy káddal ellátott körülbelül 6nm-es helység, felújításra szorul és hogy, növeljük a teret én a nagy bojlert biztosan korszerűsíteném és így rengeteg hely felszabadulna. Az épület végében található egy kamra, valamint egy könnyűszerkezetes kis garázs is.

Ha Önnek is tetszik ez az ingatlan, hívjon mielőbb, hogy új tulajdonosa lehessen ennek a zöldövezeti háznak! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan. 

Videó az ingatlanról

Bora-Köves Zsuzsi
  • +36 70 943-xxxx Megmutat