36.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békéscsabától 10 percnyire Gerla csendes utcájában, 2 szintes családi ház, kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 1132)

5623 Békéscsaba, Gerla +36 70 419-1391
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 875
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • padló-fűtésű
  • Ár: 36.400.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a fantasztikus ház tágas udvarának és elrendezésének köszönhetően, számtalan lehetőséget tartogat családok, befektetők, vagy vállalkozások részére. A felső szinten további szobákat is ki lehet alakítani.
Amikor beléptem a házba, egyszerűen magával ragadott az otthonosság érzése, kellemes hangulata és kisugárzása. A szigetelt ház, műanyag nyílásszárói is hozzájárulnak az alacsony rezsiköltséghez és kétféle fűtésmódjának köszönhetően a meleget is alacsony költséggel lehet előállítani. Minden helyiségben radiátor található, a nappaliban a fürdőszobában és az étkezőben pedig padlófűtés is biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Fekvésének hála, a helyiségek napfényesek és világosak.
Az udvaron a gyerekek jókat tudnának játszani és egy nagyobb családi, vagy baráti társaság is össze tud jönni egy kis közös partira, beszélgetésre, sütögetésre. Jelenleg a szép nagy kertben gyümölcsfák találhatók, valamint egy csodálatos szőlőlugas, aminek termései között megtaláljuk az őshonos otellót, vagy a mai elvárásoknak megfelelő magnélküli szőlőfajtákat is. Van itt málna, mogyoró bokor és többek között egy fantasztikus birsalmafa is a kert része. Szinte egész évben virágok tarkítják a területet és a jelenlegi tulajdonosok, amit még egy nagyszerű sziklakertekkel is megbolondítottak a jelenlegi tulajdonosok. Nekem nagyon tetszik a ház és a hozzátartozó telek, mert a föld alkalmas veteményezésre, gazdálkodásra, így akár plusz bevételi forrást is meg lehet teremteni, ha a megtermelt dolgokat eladják a helyi piacon. Azt is könnyedén el tudom képzelni, hogy a gyerekek kint játszanak a kertben, amíg elkészül a finom vacsora, a tágas konyhában.
Az ingatlan  alkalmas vállalkozás létrehozására is, gondolok itt a komplett szépségszalon, fodrászat, kozmetika, edzőterem nyitására. 
A városrészben megtalálható orvosi rendelő, különböző üzletek, vasútállomás, óvoda és iskola is.
Külön kiemelem, hogy a ház csendes utcában található, barátságos a környezet és ráadásként kulturáltak és kedvesek szomszédok. Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség és remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez és ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz a banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat