23.100.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békésen 5 szobás, napfényes ház eladó! (Hivatkozási szám: 2895)

5630 Békés, +36 70 419-1391
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 924
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a 100 nm2-es, vegyes falazatú, békési családi ház kiváló választás, ha elhagyná a városi nyüzsgést és újra az önfenntartás felé fordulna. Alkalmas több generációs családmodellt előnyben részesítők, nagycsaládosok, vagy bárki számára, aki a kényelmes, nyugodt életet helyezi előtérbe.

Az ingatlan egy klasszikus parasztházból lett kialakítva némi hozzáépítéssel. Jelenlegi tulajdonosai olyan házként tekintettek rá, ahova el tudnak menekülni a hétköznapok mókuskereke elől. Ennek megfelelően kezdtek egy felújításba. A ház 5 szobája különböző lehetőségeket rejt új tulajdonosának az épület belakására. 

A kapun belépve egy szépen rendben tartott udvarba érkezünk. Innen jól látszik az eredeti parasztház és a hozzáépítés. Jelenlegi tulajdonosai megtartották a parasztház jellegét, de próbáltak az igényeiknek megfelelően minél modernebb kialakítást és berendezéseket használni. Az ajtón belépve egy méretes előszobában találjuk magunkat. Innen balra nyílik a konyha, ami a háztól teljesen elkülönül. Található még itt egy nagy kamra is. Innen tovább haladva érkezünk az ilyen ingatlanokat jellemző hosszú folyosóra, ahonnan nyílik az összes többi szoba. A folyosóra óriási ablakokat álmodott jelenlegi tulajdonosa, aminek egy napfényben úszó ház lett az eredménye.

A ház  fűtése vegyestüzeléssel megoldott. A fürdőszoba is teljes felújításon esett át, aminek keretein belül beépítésre került egy óriási sarokkád, a gyerekek nagy örömére. Továbbá helyet kapott egy fantasztikus télikert is, amit ha akar könnyedén berendezhet teraszként is.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy udvar, melléképületek, különböző állatok tartására alkalmas ólak és egy szép kert. Ezek megléte szintén rengeteg lehetőséget tartogat magában. A melléképületekben különböző műhelyek, egyéb vállalkozások alakíthatók ki. Az ólakban állatok tenyésztése, a kertben mezőgazdasági tevékenység folytatható, amivel bárki önellátó tud lenni, vagy saját bio-, gazdálkodó vállalkozást indíthat. 

Remek elhelyezkedése, kiváló minőségű termőföldje és az ingatlan állapota a kért áron egyedi ajánlatnak számít, ráadásul a ház bútorai és felszerelései részben szintén a vételár részét képezik!

Ha Ön is látja a benne rejlő fantáziát, akkor hívjon mielőbb, mert egy ilyen ajánlat nem csak az Ön érdeklődését fogja felkelteni!

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat