45.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békésen a Köröspart szomszédságában felújított családiház eladó! (Hivatkozási szám: 3164)

5630 Békés, +36 70 419-1391
  • alapterület: 115
  • telek mérete: 1050
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • klímás fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a 115 nm-es békési családi ház kiváló választás olyan családoknak, akik igazán szeretik a szép környezetet, a természetet és olyan otthont keresnek maguknak, ahová csak beköltözni kell.

 

Szeretne egy minden igényt kielégítő, kiváló állapotban lévő, modern házba költözni, ahol nem kell elszakadnia a természettől sem? Jó hírem van! A jelenlegi tulajdonos minden szeretetét beleadta az ingatlan belső és külső kialakításába, így egy olyan kincset alkotott, amiről legtöbben csak álmodnak. 

 

Belépve azonnal látszik, hogy az anyagválasztásnál a prémium minőség volt az irányadó. Ez a vonal folytatódott a fürdő és WC szanitereinek, illetve burkolatainak kiválasztásánál is, így igazán minőségi érzést kelt az oda belépőknek az egész ingatlan. A fürdőszobát egy tekintélyes káddal álmodta meg a tulajdonos, aminek a használata igazán méltó befejezése egy fárasztó napnak. Rögtön észrevehető, hogy a szobák folyamatos fényárban úsznak. A hatalmas nappali tökéletes családi, baráti rendezvények kialakítására.

A tágas, világos konyhában kedvére elkészítheti családja kedvenc ételeit, bőven van hely, így akár a gyerekek is kivehetik a részüket a sütésből-főzésből. Az étkező-konyhából kimehetünk a 43 nm-es teraszra, ahol akár egy nagyobb baráti társaságot, vagy a tágabb családi kört is vendégül láthatunk. Minden feszélyezettség nélkül tarthatunk itt egy-egy összejövetelt, hiszen kíváncsi szemek nem látnak be ide.

 

Az elektromos hálózat, és a vízvezeték cseréje teljes mértékben megtörtént. A fűtést klíma végzi, amihez gazdaságos “H” tarifa van bekötve! Összesen a lakásban 32A+16A+16A van, mivel az elektromos bojlert éjszakai áram táplálja.

 

Az udvar szépen gondozott, ideális játszótere lehet a gyerekeknek.   

 

Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat