20.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békésen felújítandó kertes ház eladó! (Hivatkozási szám: 1783)

5630 Békés, +36 70 419-1391
  • alapterület: 85
  • telek mérete: 700
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Békésen, a város szélén 85 nm-es, háromszobás, felújítandó családi ház várja új tulajdonosát. Az ingatlant főként családoknak, pároknak ajánlom a kitűnő elrendezése és lehetőségei miatt.

Jó tervezéssel egy békés, kényelmes családi kuckó alakítható ki belőle. Szobái külön nyílnak, ezzel megteremtve mindenkinek a magánszférát. Mindig is arról álmodott, hogy olyan ingatlanba fog költözni, amelyet saját maga újíthat fel, alakíthat át? Jó hírem van az Ön számára! Ez az ingatlan tökéletes arra, hogy álmát megvalósítsa! Nézze meg a képeket és gondolja át, mit tudna belőle kihozni! A konyha tágas, éppen ezért, ha eddig kisebb konyhája volt, kisebb méretű pulttal, ahol az ebédet főzte, itt végre már ezzel sem lesz gond, hiszen úgy alakíthatja ki, ahogyan szeretné. Milyen új konyhabútort képzelne el? Matt, vagy fényes stílusú csempét választana? A konyhában nagyon hangulatos tud lenni egy fa hatású járólap.

A ház központi része a tágas nappali, ahol összegyűlhet a család apraja-nagyja, hogy megosszák egymással a nap eseményeit. Hangulatos kialakításával a családi ünnepségek, baráti összejövetelek fényűző színtere, ahonnan minden további helyiségbe eljuthatunk. A ház minden helységére elmondható, hogy tágas. A konyha és a fürdő téglalap alakú, ami nagyon kedvezővé teszi a berendezhetőséget.

Ha az önellátás gondolatával kacérkodik, szeretné magának és családjának megtermelni a legjobb minőségű, friss ételeket, a telek alkalmas konyhakert  kialakítására, állattartásra és gyümölcsfák ültetésére egyaránt. Az épületben egy óriási tároló is helyet kapott, amelyben a megtermelt zöldségek, gyümölcsök tárolása is biztosított.

Egy kis fantáziával nagyszerű kis otthonná lehet alakítani ezt az ingatlant. Ha szeretne vidékies környezetben, mégis a városhoz közel lakni, ráadásul a friss levegőn, akkor ne késlekedjen a telefonálással! Hívjon, és nézzük meg együtt!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat