29.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Belváros közeli lakás eladó (Hivatkozási szám: 3710)

3526 Miskolc, Belváros +36 70 454-9294
 • alapterület: 59
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 2
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • panel
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a belváros közeli, Arany János téren lévő, 59 nm-es, 1 plusz 2 fél szobás, földszinti miskolci ingatlant elsősorban olyan családok figyelmébe ajánlom, akik szeretnének beköltözni egy olyan lakásba, amiben nem kell felújítani már semmit, mivel minden ki lett cserélve. Természetesen befektetésként is tökéletes lehetőség, a belvárosi ingatlanok igen keresettek a bérlők körében.

 

Kicserélték a burkolatokat, külső és belső nyílászárókat, a szobákba redőny került fel az ablakokra. Beépítésre került Split klíma, mely a nyári meleg hűtését és télen a fűtést is ellátja.

 

A lakás elosztása egyedi, nem hagyományos, a tér kihasználása figyelemre méltó. A bejárati ajtón belépve igényes folyosóról nyílik az helyiségek nagy része. A nappali a lakás lelke, mérete tökéletes, itt az egész család helyet kap. A szobákban a hagyományos ajtókat tolóajtókra cserélték, ami amellett, hogy modern megjelenést ad, még helytakarékos is. A konyhában bőven van helye a háziasszonynak, de az egész családnak elegendő étkező asztal is kényelmesen elfér itt. A fürdőszoba és mosdó elhelyezkedése különleges, üveg tolóajtón át, gardróbon keresztül közelíthető meg, külön helyiségben találhatóak, igy abszolút biztosítja a nyugodt készülődést.  A nappaliból nyílik az erkély, mely szintén új burkolatot kapott 1 éve, itt lehetőség van már az előre kialakított ágyásban virágok ültetésére.

 

A meleg vizet és a lakás melegét egyedi mérős távfűtés biztosítja, mely igazán alacsony rezsiköltséggel jár.

Külön pozitívum, hogy a társasház belső, parkosított udvarral rendelkezik, ahol rendelkezésre áll közösségi szalonnasütő és játszótér is.

A lépcsőház lakói kulturált, intelligens, rendszerető emberek. Parkolni lehetőségünk van a társasház előtt kialakított parkolóban, mely ugyan fizetős, de az itt lakók a belső udvarban is parkolhatnak költségmentesen.

 

A belváros 10 perc sétára található, igy minden rendelkezésünkre áll : közvetlen közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár található, éttermek, posta , bankok, orvosi rendelő, stb. található.

Nézze meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat