38.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Belváros szivében eladó lakás (Hivatkozási szám: 3886)

3525 Miskolc, Patak Belváros +36 70 454-9294
  • alapterület: 80
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 4
  • belső szintek száma: 4
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha egy jó állapotban lévő, 80 m2-es, 2+1 fél szobás, lakást keres 3 emeletes társasházban, akkor ezt a belváros szívében fekvő, Patak utcai ingatlant mindenképp érdemes megnéznie! 

 

Ezt a nagyszerű elhelyezkedésű, észak-nyugati fekvésű, 3-ik emeleti lakást ajánlanám családosoknak és befektetésre egyaránt, vállalkozások számára irodai tevékenységre is kiválóan alkalmas közkedvelt és frekventált elhelyezkedése miatt.  

 

A lakást csendesnek mondanám az utca zajából szinte semmit sem hallani, amit köszönhet annak, hogy ablakai forgalommentes parkra néznek.

 

Az ingatlanba belépve hangulatos terek fogadnak bennünket köszönhetően a manzárd tetőnek. Itt lesz helye az egész családnak, legyen szó a család közös élettérérül szolgáló nappaliról, ami ebben a lakásban 25 m2, vagy a privát szférát biztosító hálószobákról.

A konyha méretét tekintve kényelmesen főzhet majd a háziasszony és elegendő hely marad az étkezőasztal számára is.

A szobák parkettával ellátottak, míg a többi helyiség járólap burkolatot kapott.

A lakás kellemes melegét és a meleg vizet gázkazán biztosítja.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy saját pincerész a lépcsőházban, ami praktikus lehetőség a szezonális ingóságok tárolására. Parkolással sem lesz gond, mert zárt udvarában rendelkezésre áll kialakított hely minden lakás számára.

 

Mivel ez a lakás a pezsgő belváros központjában található, nincs olyan dolog, amit séta távra ne érnénk el, beleértve ebbe a szolgáltatókat, üzleteket, oktatási intézményeket, amelyek mindennapi életünket szolgálják, de akár a kulturális lehetőségeteket, kikapcsolódást is. Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen karnyújtásnyira található a busz és a villamosmegálló is.

 

Nekem az ingatlanban a hangulatos terek és az elhelyezkedése tetszik a legjobban. Ha Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint nekem, hívjon mielőbb!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat