41.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Belvárosi, felújított, két és félszoba hallos lakás eladó Székesfehérváron! (Hivatkozási szám: 2308)

8000 Székesfehérvár, Kígyó utca Belváros +36 30 346-7458
 • alapterület: 62
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 1
 • emelet: 7
 • épület szintjei: 9
 • van lift
 • belső szintek száma: 9
 • panel
 • házközponti fűtésű
 • parkolás utcán fizetős

INGATLAN LEÍRÁSA

Székesfehérváron, a Kígyó utca egyik 9 emeletes panelházának VII. emeleti, felújított lakását kínálom fiatal gyermekes családoknak.

Kiváló választás azoknak a családoknak, akik nyugalmas, élhető lakhatást keresnek a történelmi belváros 5 perces közelségében. A felújítás során a konyhai elektromos hálózat is ki lett cserélve a konyha gépesítésének kiszolgálására. A konyhabútor új, praktikus elrendezésű, gépesített.

A panelprogramos felújítás megtörtént, így a szigetelés és nyílászárók cseréje is. A délnyugati ablakokon árnyékoló, az északkeleti ablakokon redőny van. Ezekkel és nagyteljesítményű hűtő-fűtő klímával nemcsak a meleg, de a hűvösebb napokon is nagyon kellemessé lehet tenni az egész lakást.

A ház alacsony közösköltséggel működik és a légköbméter alapú távfűtési költségelszámolás miatt nagyon alacsony a rezsiköltség. A hideg és melegvíz egyedi, távleolvasós vízmérőkkel mért.

A szobák egy park fáira, illetve a belvárosra néznek. Az alagsorban közös tároló használható.

Az előszobában és a félszobában új beépített bútorzat van, praktikus, minden helyet jól kihasználva, hatalmas rakodótérrel. A félszobai beépített szekrény egy kihajtható, 160*200 cm-es ágyat is rejt, ami szintén benne van az árban. A tágas nagyszoba a hallal, a szoba és a kisszoba alkalmas arra, hogy párok és gyermekes családok is kényelmesen rendezkedhessenek be, mindenkinek legyen saját önálló fészke, vagy ha szükséges, akár munkahelye. A csendes park felé tekintő loggia délután árnyékos. A ház lakói kedves emberek, igazán jó ebben a közösségben élni a tulajdonos szerint.

A közelben van az iskola, óvoda, bölcsőde, bank, SPAR, pékség, kis üzletek, bevásárlóközpontok és a belváros. Gyalogosan mindez néhány percen belül elérhető, ami a gyerekeknek és a szülőknek is hatalmas előny a mai világban. A parkolás az utcán fizetős, de az itt lakóknak ingyenes, mindig lehet szabad parkolót találni az árnyékos parkolóban.

Csak be kell költöznie. Miért kellene az új lakásában a pénzt, sok időt, türelmet és hozzáértést igénylő felújításba kezdeni? Spóroljon pénz, időt, energiát! Ennek a lakásnak a megvásárlásával mindezeket a kényelmetlenséget elkerülheti és még a berendezés egy részét is megkapja hozzá!

Nekem nagyon megtetszett a fiatalos stílusú felújítás magas színvonala, a „minden a közelben van” elhelyezkedés, és a remek kilátás.

Ha Önnek is megtetszett ez a kiváló, jó áron levő lakás, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert erre a lehetőségre többen is le fognak csapni!

A fizetési feltételek és a birtokbavétel rugalmasan alakíthatók.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
 • +36 30 346-xxxx Megmutat