89.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Belvárosi, újépítésű családiház eladó Békéscsabán! (Hivatkozási szám: 2522)

5600 Békéscsaba, +36 70 419-1391
  • alapterület: 140
  • telek mérete: 800
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Olyanoknak ajánlom az alábbi 140 nm2-es, békéscsabai ingatlant, akiknek fontosak a tágas terek, a minőségi kivitelezés és a remek elhelyezkedés. A kert rendezett, ahol még egy garázs is található, valamint egy óriási fedett terasszal is rendelkezik, ahol grillpartyt, vagy hétvégi ebédet is szervezhetünk. A ház szigetelt, nemesvakolattal borított, műanyag nyílászárókkal és szúnyoghálóval felszerelt, így télen a kellemes meleget biztosan megtartja a ház. A tetőszerkezet az úgynevezett szeglemezes eljárással készült. Ez egy rendkívül pontos, masszív, nagy teherbírású, biztonságos megoldás. 

Ez az ingatlan remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez. A város ezen részén, ilyen nagy telekkel, ennyi kedvező lehetőséggel bíró családi ház nagyon ritkán kerül értékesítésre!

Szép, esztétikus, riasztóval, kamera rendszerrel ellátott. A házba belépve egy előszobán át rögtön az óriási amerikai konyhával egybekötött nappaliban találjuk magunkat. Hatalmas mérete és világossága alkalmassá teszi a közös programokra, családi ünnepek, baráti események lebonyolítására. Ráadásul közvetlen kapcsolattal rendelkezik a hátsó kerthez egy szép nagy teraszon keresztül. Nekem nem esik nehezemre elképzelni a családi reggeliket a teraszon, illetve amikor az idő engedi, az összes közös rendezvényt ide tervezni. A hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondani a kert nyújtotta örömökről. A nappali nem csak a kerttel áll összeköttetésben hanem a külön kérésre megépíthető jakuzzival és szaunával is. Köztudott, hogy immunrendszer erősítő hatású lehet, ha az egyébként önállóan is gyógyító erejű szaunázás után a testünket a teraszon lehűtjük, miközben pótoljuk a leadott folyadékot.

Belépve azonnal látszik, hogy az anyagválasztásnál a prémium minőség volt az irányadó. Ez a vonal folytatódott a fürdő és WC szanitereinek, illetve burkolatainak kiválasztásánál is, így igazán minőségi érzést kelt az oda belépőknek az egész ingatlan.

Tekintse meg a képeket és a videóbemutatós és ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat