7.100.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bogácson csendes utcában építési telek áron alul eladó (Hivatkozási szám: 2107)

3412 Bogács, +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 893
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Építési telket vásárlók, befektetők figyelem!!! Egy igazán ritka lehetőséget szeretnék ajánlani Önöknek. A gyógyvizéről méltán híres Bogácson, a falu központjához közeli, csendes utcában eladó egy 893 m2-es építési telek, mely 30%-ban beépíthető.

Azért is ritka ez a lehetőség, mert a faluban szinte már minden telket beépítettek, különösen itt, a központban. Befektetők számára ez egy fantasztikusan jó lehetőség lehet, hiszen a központban felépített apartman, illetve vendégházak igen jól működnek, emiatt ez a telek is kiemelkedően jó befektetés lehet, és még az ára is kiváló.

A telek családi házas, kertvárosi környezetben található, U-alakban bekerített, de az egyik oldalán a szomszéd felé nyitott. A szomszéddal közös nyitott telekhatáron ki van jelölve a határvonal. Az utcafronti rész délkeleti tájolású. Közvetlenül a telek előtt a villanyoszlopról a telekre lehet vinni az áramot. Az utcában víz-, csatorna- és gáz vezeték elérhető, a telekre bevezethető.

A területen jelenleg gyümölcs- és díszfák vannak, melyek kellemes, vidéki hangulatot árasztanak. A kertben szomolyai fekete cseresznye, naspolya, körte, szilva, birs fák, és mogyoró, szeder bokrok találhatóak, ízletes gyümölcseikkel biztosítva a család vitamin forrását. A telek szépen gondozott, teljesen sík, gyönyörűen parkosított, egy részén fa keretekkel övezett fekete föld van, melyben korábban zöldségeket termeltek. A terület szabályos négyszög alakú, az utcafronti része 20 méter széles.

A telek teljes mértékben per és tehermentes.

A falu központja pár száz méterre és 2 percnyi sétára található, így minden közel van hozzá. Néhány perces sétával a gyógyfürdő is elérhető, mely egész évben nyitva van, így nemcsak a strandszezonban lehet bevételre számítani, ha valaki vendégházat, akar ide építeni, hanem egész évben.

Ragadja meg álmai lehetőségét és nézze meg mielőbb ezt a gyönyörű telket, hívjon bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat