27.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bogyiszlón, csendes utcában családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2538)

7132 Bogyiszló, +36 30 622-4803
 • alapterület: 125
 • telek mérete: 1560
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Bogyiszlón eladásra kínálok egy kétszintes családi házat, amely gyermekes családoknak, vagy gyermeket tervező pároknak tökéletes választás. Egy csendes utcában található, de természetesen van a közelben minden, amire a családoknak szükségük van. Óvoda, bolt, bölcsi, játszótér, orvos, buszmegálló. Autóval az M6 felhajtó km-re, az M9 3 km-re van.

Az épület 1982-ben épült ezért felújítás előtt áll és rengeteg lehetőséget rejt. Az alsó szint 100 nm-es és rendkívül praktikus az elrendezése.

Tágas és világos minden helyiség. Egy nagy terasz található a ház előtt, innen lépünk az előtérbe. Bal oldalon a konyhát találjuk, ami tágas és világos. Van egy spájz is, ami a konyhából nyílik.
A konyhával szemben szintén egy kényelmes méretű és napfényes nappalit találunk két nagy ablakkal, amelyek az utcára és az udvarra szuper kilátást biztosítanak. Gyermekeseknél fontos szempont lehet a gyerkőc megfigyelése miatt, ha az udvaron játszik. A folyosóról minden egyszerűen elérhető az alsó szinten, mint például a fürdőszoba, wc.  A fürdő is tágas és világos. Két gyerekszoba kialakítható egymással szemben, ami a hátsó udvarra biztosítja a gyermekek kilátását. Hátul a folyosó végén kijárat van a hátsó udvarra, illetve itt lehet feljutni az emeletre. Az emeleten egy szobát találunk, amihez egy erkély tartozik és az utcára tekint. Itt egy nagyobb gyermek birodalma tökéletesen kialakítható. Jobb és bal oldalon kispadlás helyezkedik el és fantázia kérdése, hogy mit alakítanak ki belőle az új tulajdonosok.
A házban rengeteg lehetőség van a nagy tereknek köszönhetően. Ez az ingatlan tehát valóban tökéletes választás, ha több gyermeket szeretnének vállalni.

A ház mögött található egy kb. 50 nm–es épület, ami kialakítható egy lakásnak is akár, így máris két generáció élhet együtt, mégis egymástól külön.
A ház alatt található szuterén kazánházzal (vegyes tüzelésű kazán és gázkazán). Van itt még egy helyiség, ami tökéletes tároló, pince vagy igénynek megfelelően bármivé alakítható.
Az udvar óriási és nagycsaládok számára ideálisan alakítható. Játszórész a gyerekeknek, vagy nyári grillezéshez, medencének is bőven van helye. A kert művelhető, van szőlő és gyümölcsfák. Ha kertészkednének, netán parkosítják a területet, nagy segítséget nyújt a fúrt kút.

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Szekeres Anett
 • +36 20 968-xxxx Megmutat