23.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Borbánya csendes, aszfaltozott utcájában szerkezetkész 3 szobás családi ház eladó (Hivatkozási szám: 2395)

4405 Nyíregyháza, Borbánya +36 30 383-1236
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 1234
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné családi házát modern, elegáns stílusban, magas műszaki tartalommal, saját elképzelései szerint megvalósítani?

Akkor Önre vár ez a most épülő, 3 szobás családi ház Nyíregyháza-Borbánya egyik aszfaltozott utcájában, csendes, nyugodt környezetben!

Ajánlom azoknak a gyermekes családoknak, akik szeretnék kellemes, nyugodt, kertvárosi környezetben élni mindennapjaikat, a legmodernebb, legkorszerűbb stílusú saját otthonukban.

Gyakorlatilag mindent Ön választhat ki: a burkolatokat, ajtókat, csaptelepeket, WC-ket, kádat, falszíneket, világítási megoldásokat. Kialakíthatja álmai okosotthonát! Nincs is annál fantasztikusabb érzés, mint amikor a saját ízlésünkre szabhatjuk az otthonunkat.

A 120  m² alapterületű házhoz egy hatalmas, 1234 m²-es telek tartozik.

A már szerkezetkész ház jó elrendezésű és jól is alakítható, tervezése a saját fantáziájára van bízva.

A bejárati ajtón belépve egy tágas, egybefüggő, osztatlan térbe érkezünk, ahol a konyha-étkező-nappali egy légtérben helyezkedik el, így a főzés közben is együtt lehet a család, valamint aktív társasági életet élőknek is kiváló, mert a konyhában tüsténkedő háziasszony sem érzi kirekesztve magát.

Ami különösen vonzó a ház elrendezésében, az a 3 lakószoba nagy mérete, mivel megadja az otthonnak a tágas és szellős jellegét. A szobák tehát nemcsak hálószoba funkciót kaphatnak, hiszen bőven lesz bennük hely ruhásszekrénynek, dolgozó- vagy tanulósarok kialakítására is.

Az házban továbbá tervezésre került minden nő álma, egy gardróbhelyiség, ahol a család ruhaneműinek minőségi és esztétikai tárolása garantált.

Az udvar lehetőséget ad a gyermekeknek is a szabadtéri játékokhoz, programokhoz, de kiváló helyéül szolgál majd a nyári grill partiknak is.

De ha szeret kertészkedni, akkor egy patinás kis konyhakertet is varázsolhat a telek hátsó részében, gyümölcsfákat telepíthet.

Mivel családi házas övezetről beszélünk, a környező utcák is alkalmasak meghitt családi sétákra, biciklizésre. Ha szeretne egy olyan ingatlant, ahol nyugalomra lelhet és kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, hogy utána újult erővel vethesse bele magát a mindennapokba, akkor keressen bizalommal.

Nekem nagyon tetszik ebben az építés alatt álló házban rejlő számtalan kreatív megoldás lehetősége, és az elhelyezkedéséből adódó nyugodt élet lehetősége.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon, és legyen Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat