46.799.990 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bükkzsércen gyönyörű vidéki környezetben panorámás családi ház eladó (Hivatkozási szám: 2129)

3414 Bükkzsérc, +36 30 403-1807
  • alapterület: 97
  • telek mérete: 723
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Vadászok, hentesek, családosok figyelem! Különleges házat mutatok be Önöknek, mely az Önök ízlése szerint épült és lett átalakítva, Bükkzsércen festői szépségű környezetben a Bükk lábánál. Ha mindig is egy olyan lakhelyre vágytak, ahol kényelmesen el lehet férni, ahol külön helyiség van kialakítva a húsfeldolgozásra, mosásra és annak eltárolására, és még a fagyasztó ládát is ajándékba kapják, akkor megtalálták álmaik otthonát!

Mindehhez különleges panoráma, ásott kút, filagória és kemence is társul. Ez tényleg ellenállhatatlan ajánlat, amint meglátja biztos beleszeret ebbe a fantasztikus ingatlanba. Önnek nem kell mást tennie, mint kifizetni az árát és beköltözni, hiszen a képeken látható bútorzat nagy részét a tulajdonos itt hagyja.

Önt várja egy igényesen felszerelt, beépített konyhabútorokkal ellátott álomkonyha, különleges faburkolásának köszönhetően teljes mértékben egyedi és látványos. Ez a konyha valóban a ház lelke és központi szerepet tölt be, hiszen minden más helyiség innen nyílik. A két szoba egyforma méretű, franciaággyal és bútorzattal ellátott. A konyhában és a szobákban világító ventilátor lett felszerelve a mennyezetre, mely nagyon kellemessé teszi a bent tartózkodást. A bejárattól jobbra először a fürdőszoba, aztán a kamra és legvégül a WC található, szembe pedig a szobákba lehet bemenni. A konyha alatt egy 30 m2-es szuterén helyezkedik el, mely 3 kisebb helyiségre tagolódik. Legbelül itt is található egy WC mosdóval, valamint egy mosógép, középen egy kombi hűtőszekrény, valamint egy fagyasztóláda foglal helyet, az első helyiségben pedig egy mosogató található, de sok minden mást is lehet itt tárolni, mert ez a legnagyobb helyiség a három közül. A szuteréntől a lakórészhez lépcső vezet fel, a lépcső végénél egy kinti fedett, burkolt terasz kapott helyet, mely 12 m2-es. Érdemes ide kiülni nyárestén és jó levegőt szívni, vagy egy jó pohár bort elkortyolni, mert a táj, amelyben gyönyörködhetünk, egészen festői.

 

Az épület mellett további tárolóhelyiségek (fa, szerszámos és terménytárolók) vannak, valamint egy nagy garázs, amely több funkciós, ugyanis itt kapott helyet egy vad felvágásához szükséges mennyezetre rögzített állvány, valamint egy hús mosogató is, de természetesen egy kocsi is kényelmesen elfér. Mind az utca felőli kapu, mind a garázsajtó elektromosan nyitható. A családi ház riasztóval van ellátva, de a falu közbiztonsága is első osztályú. A teljes ház 2017-ben lett felújítva és minden közművezeték kicserélésre került, valamint új padlófűtési rendszer lett kialakítva (Viessmann kazán). Új fehér, műanyag, 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre és a ház 10 cm hungarocell szigetelést kapott. A födém pedig 30 cm-es kőzetgyapottal lett leszigetelve. Mindezeknek köszönhetően a fűtési költség nagyon alacsony. A házban mindenhol járólap burkolat van, mely nagyon hangulatossá teszi a helyiségeket és könnyű takarítani. 200 négyszögöl méretű kertben gyümölcsfák mellett, ásott kút is található. A tökéletes nyár-esti élményekhez egy kemencében sütött vacsora, vagy egy kellemes hangulatú szalonnasütés dukál, melyhez itt minden adott. Gyönyörködjön Ön is ebben a páratlan panorámában!

 

A háztól mindössze 150 méterre buszmegálló van, a községben óvoda, iskola található. Ha igazi idilli, csendes, falusi életre vágyik egy olyan helyen, ahonnan pár perc alatt a Bükk erdeiben találhatja magát, akkor ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!!!

Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni!

Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat