11.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Cegléd Nyugati kertváros részén eladó, ez a fantasztikus adottságokkal rendelkező 517 nm-es építési telek! (Hivatkozási szám: 3804)

2700 Cegléd, Nyugati kertváros +36 70 600-1908
  • alapterület: 5
  • telek mérete: 517
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Cegléden szeretne építkezni? Ezt a lehetőséget lehetetlen kihagyni!
Elképesztően kedvező áron juthat most hozzá egy tökéletes összközműves  építési teleknek, amelyen az első téglától az utolsó mozzanatig meghatározhatja, hogyan nézzen ki az álmai otthona!
Akár azonnal nekiállhat az álma megvalósításának ezen a telken, varázslatos és nyugodt környezetben.
Cegléd Nyugati kertváros (patak és erdőközeli) részén eladó, ez a fantasztikus adottságokkal rendelkező 517 nm-es építési telek. Az utca nemrég kapott új aszfalt burkolatot a telek pedig teljesen elő van készítve az építés megkezdésére. Az LK1-es besorolású sík telek teljesen körbe van kerítve, így háziállat tartására is kiválóan alkalmas.
30%-os beépíthetőségével akár 150 nm alapterületű 2 szintes ház is építhető rá. Így akár két generáció összeköltözésére is kitűnő lehetőség.
Az utcafront felől új aranydió színű a kerítés, melyen távirányítású kapu is rendelkezésre áll a gépkocsival való beálláshoz és postaládával rendelkező bejárat is van. A közművek kialakítása a legújabb szabályoknak is megfelel. A gázóra kívülről is leolvasható, a lecserélt vízcső és vízórafedő is minden szabványnak megfelel és a megfelelő engedélyekkel is el vannak látva.
A telken található még egy elkerített fúrt kút is és egy új szerszámos tároló.
Az ingatlan a város szélén csendes, kulturált, biztonságos, tiszta és forgalomtól mentes utcában található, jó szomszédokkal, új építésű házakkal körbevéve. Áthaladó forgalom szinte egyáltalán nincs ezért itt az utcában csak a helybéliek fordulnak meg.
Természetesen a településen minden megtalálható pár perces távolságra, amelyre egy családnak szüksége lehet.
Az ingatlan tehermentes, törvényes engedélyekkel és teljesen tiszta tulajdoni lappal várja szerencsés új tulajdonosát.
Nézze meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vásárolja meg mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kis Attila
  • +36 70 639-xxxx Megmutat