68.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Cegléden 3 szintes családi ház, 2 műhellyel, garázzsal, és még egy kisebb lakható épülettel eladó! (hivatkozási szám: 940)

2700 Cegléd +36 30 555-0955
 • alapterület: 250
 • telek mérete: 1603
 • szobaszám: 8
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 2
 • beépíthető a tetőtér
 • elektromos kapu pince tároló melléképület átalakítható jó elosztású kamra
 • tégla épület
 • fürdő és WC egymástól külön és egyben is van
 • gázkazán fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagy családosok, vállalkozók, befektetők figyelem! Ha Ön üzleti tevékenységet szeretne folytatni, és fontos Önnek, hogy az otthonához közel legyen, akkor megtalálta a keresett ingatlant!
Ez a ház irodai és más tevékenységekkel kapcsolatos munkákra is alkalmas az ottlakás mellett. 
Az Aqua Centrum csúszdapark közelében található és közel 300 m2-es lakóterülettel rendelkezik, és a ház szuterén szintjén egy 90 nm-es bármilyen tevékenységre alkalmas tér is található.
Található itt még egy különálló ház, 2 darab műhely, garázs és raktár épület.
Mivel a ház mindkét lakószintjén található hálószoba és fürdőszoba, így több generáció számára is alkalmas, hogy egy fedél alatt éljenek, de mégis külön lakótérrel. Hatalmas nagy térrel rendelkezik szinte minden helyiség. A ház tervezője igazán praktikus ingatlant alkotott, kényelmesen lehet közlekedni a házban, sok személy tud elférni és tökéletes az elosztása is az ingatlannak. A felső szint ugyan még kialakításra vár, de így saját stílusa és szükségletei szerint alakítja ki a helyiségeket és látja el azokat Önnek tetsző burkolatokkal és kiegészítőkkel. 
A szuterénszinten igény szerint bármit ki tud alakítani magának és családjának, legyen szó konditeremről, szaunáról, garázsról (hiszen automata garázsajtó is van beépítve), vagy bármi egyébről, aminek csak a fantáziája szabhat határt.
Akár a nagyszülök, a gyerekek, vagy egy bérlő is berendezkedhet abban a különálló házban, amely a telken található. Így mindenkinek megmarad a privát szférája ugyanakkor a szeretteink közelsége jóleső érzéssel tölti be a mindennapjainkat.
A háznak 2 féle fűtési rendszere (Gázkazán és vegyes tüzelésű kazán) is van, attól függően melyiket szeretné használni.
A telken 2 műhely is található (50 m2 +22 m2), melyek jelenleg géplakatos és karosszéria lakatos műhelyként működnek. 
Ha vállalkozásának fő profilja a fémszerkezet gyártás, hegesztés, felületkezelés és bővíteni szeretné, akkor nyugodt szívvel ajánlom, hiszen mind lakossági, de ipari igények kiszolgálására is alkalmas helyiségek. Ezen kívül állattartásra is alkalmas melléképületekkel rendelkezik a telek.
Parkolási lehetőség az ingatlan elött, a fedett beállókon és a saját garázsban adott.
A műhelyekben dolgozó munkások számára is kiváló lenne a kisház, vagy a szuterén, így biztosíthatjuk a dolgozóink számára egyaránt a munkájukat és a lakhatást.
Lokációját tekintve a főútvonallal párhuzamosan helyezkedik el (csendes a környék) és a buszmegálló gyalogosan 2 perc alatt megközelíthető. A városban szinte minden megtalálható, amire szükség lehet, vannak üzletek, posta, orvosi rendelő, sőt több bölcsöde, óvoda és iskola is található. Nyáron de egész évben is remek kikapcsolódási lehetőség biztosít az autóval 10 percre található Termál fürdő és az élményfürdő is.
Mindemellett nagyon jó ár-érték arányú lehetőség. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Mezei Henrietta
 • +3630543xxxx Megmutat