26.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családi ház eladó Érsekvadkerten egy csendes kis utcában! (Hivatkozási szám: 2309)

2659 Érsekvadkert, +36 30 439-8211
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 1040
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • igen
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • cserépkályha fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban olyanoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik a zajtól elvonulni szeretnének, ugyanis Érsekvadkertnek az a békés része, ahol ez a ház található a nyugalmat garantálja.

Családosok és családtervezők figyelmébe is ajánlom, hiszen a helyiségek elrendezése tökéletes, mert minden szoba külön nyílik és kielégítő életteret ad használójának, továbbá nagy udvar és kert áll rendelkezésre.

Különösen előnyös, hogy bőven jut természetes fény minden helyiségébe ennek a nyugati fekvésű ingatlannak. A nyílászárók fából készültek, dupla üveggel vannak ellátva. A fagerendás födém és a tetőszerkezet jó állapotban van. Az otthon melegéről jelenleg három cserépkályha gondoskodik, melegvizet villanybojler biztosít. A spejzbe a verandáról van külön bejárat, amely bőséges helyet tesz lehetővé élelmiszer tárolására. A főépület alatt található egy autentikus boros pince, melynek a látványa lenyűgöző érzést nyújt. Egy műhely is rendelkezésre áll az épület végében, vagyis a barkácsolni vágyóknak itt nem okozhat fejtörést, hogy melyik helyiséget alakítsák ki maguknak.

Az ingatlanhoz tartozik további két melléképület. Az egyik egy garázst és egy nyári konyhát foglal magában. A nyári konyha alatt szintén található egy pince. Ez a pince első osztályú zöldség- és gyümölcs tárolására. A garázsban egy autónyi hely áll rendelkezésre plusz egy szerelő akna. Az udvar további két autónak adhat helyet. A másik melléképületben állattartásra alkalmas helyiségek, ólok találhatóak. A korábbi tulajdonosok itt termelték meg saját részre a szükséges hús mennyiséget.

Az udvarból hátra felé indulva egy 500 m²-es kertet találunk, ahol két sor szőlő, tíz gyümölcsfa és veteményeskert áll rendelkezésre. Ezzel kiteljesedhet a kép egy önellátó rendszerhez azok részére, akik éreznek magukban affinitást, hogy saját részre termeljenek tiszta élelmiszert. Az udvarban található fúrt kút segítségével költséghatékonyan lehet pótolni a növények vízigényét. Aki nem akar a kerti munkával fáradozni, az is jó helyen jár, mert a kertet parkosíthatja és idővel oda kiülve élvezheti a hely nyugalmát.

A község Budapesttől 65 km-re, Váctól 35 km-re, Rétságtól 10 km-re és Balassagyarmattól 15 km-re helyezkedik el a 22-es főút vonalon, Nógrád megye délnyugati részén. Munkahelyből nincs hiány a környéken, a rétsági- és a balassagyarmati ipari parkokban lévő gyárak számos munkalehetőséget biztosítanak. A fővárosba óránként van buszjárat. A településen van általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség. Természeti adottságok szempontjából is igen kedvező a fekvése, mert a Börzsöny lábánál található, illetve a Cserhát hegyvonulatai és a Bánki-tó, mindössze 10 percen belül megközelíthető autóval. Ezért a természetkedvelők és túrázni vágyók számára is tökéletes ez a hely.

Ha lát benne fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
 • +3630439xxxx Megmutat