58.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családi ház eladó Sárszentmihály központjában! (Hivatkozási szám: 1958)

8143 Sárszentmihály, +36 30 346-7458
  • alapterület: 128
  • telek mérete: 774
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálom ezt, a Székesfehérvártól 10 km-re (15 perc autóval), Sárszentmihály központjában, lakóhelynek és egyben vállalkozásra is alkalmas, 774 m2-es telken fekvő, jó állapotú, 128 m2 lakóterületű, 1978-ban épült családi házat. A teljesen alápincézett lakóház tetőtér beépítéses, nyeregtetős.

A kívülről a gépkocsi lejárón megközelíthető pinceszint 88 m2-es, itt garázs, kazánház és tárolóterek vannak. A földszint 88 m2, a tetőtér 40 m2 hasznos területű. A földszinten van 3 szoba, nappali, fürdő, WC, közlekedő és étkezős gépesített konyha nagyon szép fa beépített bútorzattal. A szobák egyike külső feljárón keresztül is megközelíthető, vállalkozásra és irodának is használható. A nappali és az egyik szoba között nagyméretű cserépkályha épült, meleggé, hangulatossá téve a közös helyiséget. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A szép kivitelű fa lépcsőn lehet feljutni a tetőtérbe, ahol nappali, közlekedő és két félszoba található. Innen érhető el a padlástér is.

A fűtés radiátoros gázkazánnal történik, de a pinceszinten a vegyes tüzelésű kazán is visszaállítható. A melegvizet villanybojler adja. Az udvarban különálló 20 m2 területű, alápincézett garázs is helyet kapott.

Az egész házra a nagy ablakok, világos terek a jellemzőek. Az épület szerkezetileg kifogástalan állapotban van. A festés és a burkolatok esetleges modernizálása után egy nagyobb család is hangulatos, barátságos otthonára talál ebben a házban. A szerencsés vevő udvart, kertet használhat, és még a vállalkozásához is lesz iroda, műhely, s mindez a falu központjában. A közelben, 100-150 m-en belül buszmegálló, és minden fontos létesítmény elérhető.

Rendkívüli lehetőség továbbá, hogy külön megvásárolható a hozzátartozó telekkel együtt a hátsó, szomszéd telken álló 10×28 m-es, 1992-ben épült, csavarkötéssel szét- és összeszerelhető, acélvázas, 2,9 m belmagasságú, nyeregtetős, nagyablakos, könnyűszerkezetes, hibátlan állapotú épület, ami eddig asztalosműhelyként működött, de kiváló raktározási célra is.

Nekem nagyon megtetszett a környezet, valamint az ingatlan rendkívül jó fekvése, jó állapota, de elsősorban az igényekhez alakítás lehetősége. Ajánlom a vételt családoknak, vállalkozóknak, befektetőknek.

Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert nagyon kevés ilyen remek adottságú, több célnak is megfelelő ingatlant találhat.

A jutalékunkat az ár tartalmazza! Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat