69.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családi ház teljes panorámával eladó Miskolcon! (Hivatkozási szám: 3048)

3519 Miskolc, Miskolctapolca +36 70 454-9294
  • alapterület: 400
  • telek mérete: 1039
  • szobaszám: 6
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladó Miskolc egyik legjobb környékén ez az épülő, 3 szintes, 400 m2-es családi ház, melyet ha szabadon engedi fantáziáját, akkor alakíthatja ízlésének, saját stílusának megfelelően.
Éppen ezért olyan családoknak ajánlom, akik nem szeretnék leendő otthonuk kialakítását a tervezéssel, engedélyeztetéssel és az alapozással kezdeni, szívesebben vállalják a belső terek teljes kialakítását, saját elképzelésének megfelelően. 

 

Ekkora házat ezen a környéken, ilyen állapotban ezen az áron nem lehet kapni, tehát befektetőknek is jó választás és kiemelkedő hasznot hoz, ha megvétel után befejezve adják tovább!

 

Az tulajodonosa valóban egy stabil és vastag falazatú ingatlant építettetett, amely kiállja az idők próbáját, ugyanakkor jól alakíthatók és variálhatók a belső falak, épp úgy, ahogy majd a szerencsés új tulajdonosnak szüksége lesz rá.  

 

Az egész ingatlanra jellemzőek a tágas terek és déli tájolása, valamint teljes panorámája miatt folyamatos természetes megvilágítást élvez!

 

A méretei igazán impozánsak, hiszen akár egy 20 fős családi rendezvény is kényelmesen megtartható itt. Az ingatlanban jelenleg 6 szoba van kialakítva, mindkét szinten 1-1 nappali és összesen 4 hálószoba, melyhez mindegyik emeleten található külön helyiségben fürdőszoba és mosdó is. A konyhájához kamrát építettek, étkezőjéből a teraszra lépünk ki, ahol a füvesített, 1000 m2-es kertet élvezhetjük a csodás panoráma társaságában. Természetesen több tároló, háztartási helyiség és gardrób is helyet kapott az ingatlanban, valamint a garázsszinten 90 m2-es tér áll rendelkezésre, ami helyet adhat dolgozórésznek, vagy akár vendégfogadó helyiségnek is.

 

Közvetlen szomszédok életvitelszerűen itt nincsenek, így a teljes nyugalom garantált.

 

Ez az ingatlan kiváló ár-érték arányú lehetőség. Amennyiben Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat