4.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családja, munkája Romániához köti, de szívesebben élne Magyarországon? Ez a 89 m2-es, BATTONYAI családi ház most új tulajdonosát keresi! (Hivatkozási szám: 2948)

5830 Battonya, +36 30 631-0804
  • alapterület: 89
  • telek mérete: 1638
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a 89 m2-es, BATTONYAI családi ház most új tulajdonosát keresi!

 

Az itt meghirdetett családi ház Battonya egyik csendes utcájában jó frekventált helyen (autóval 30 percre Aradtól) található.
 

Az ingatlant azoknak ajánlom, akik nyugodt és csendes környezetben szeretnének otthont teremteni. Gyermekes családoknak kiváló, hiszen a nagy tér számos lehetőséget jelent a friss levegőn való játékra minden évszakban. Ugyanakkor bent is van bőven hely minden családtag számára.

Az idősebb korosztály számára is kecsegtető ez az ajánlat, hiszen nyugdíjas éveiket a kertnek, a pihenésnek és az unokák fogadásának szentelhetik itt.
 

Tetszik, hogy ez egy olyan otthon, melynek a kialakítása optimális egy család mindennapi életéhez, melynek része lehet akár a gazdálkodás is.

 

Az udvarról egy előszobán át a napfényes beépített verandára érkezünk. Innen érhető el a 3 db kényelmes méretű napfényes szoba és a konyha. A konyhából nyílik a fürdő, melyben a melegvizet villanybojler biztosítja. A ház második külső bejárata a kazánházba vezet. A házban a fűtést vegyestüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadókkal biztosítják.

 

A telek (1638 m2) alkalmas állattartásra, konyhakert kialakítására és gyümölcsfák ültetésére is. Itt esténként a kertbe kiülve látni lehet a csillagokat, ami a füstös nagyvárosban már egyre ritkább élmény.

 

A városban gimnázium és szakképző iskola, általános iskola és óvoda is működik. Az óvoda 850 méter, általános iskola 1200 méter, orvosi rendelő 1100 méter, vasútállomás 900 méter, autóbuszmegálló 900 méterre található a portától.

 

Battonya, Békés Vármegye délkeleti, román határszéli részén fekszik. Távolsága Aradtól (RO) 26 km, Szegedtől 80 km, Békéscsabától 62 km, Gyulától 55 km, Orosházától 47 km.

 

Az ingatlan ára rendkívül kedvező, szinte egy telek áráért az Öné lehet.

Az utca rendezett, az itt lakók kedvesek és barátságosak. Örömmel fogják fogadni, ha ide költözik és akkor is, ha csak hétvégeken látogat ide.

 

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Videó az ingatlanról

Troján Borbála
  • +36 30 631-xxxx Megmutat