21.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családok és befektetők figyelem! Nyíregyháza Eperjes részén 2 szobás, 47nm-es felújított lakás eladó! (Hivatkozási szám: 661)

4400, Nyíregyháza, Eperjes +36 30 842-1917
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • panel
  • távfűtéses egyedi méréssel

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyíregyháza kiemelkedően jól frekventált részében várja új tulajdonosát, ez a nem régiben pazarul felújított 2 szobás, első emeleti lakás. Az egyetem egy karnyújtásnyira helyezkedik el ezért elsősorban egyetemistáknak és befektetésnek ajánlom. Amennyiben Ön egyetemista gyermekét szeretné segíteni, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás. Mivel a lakás szépen felújított, így a maximum 8 szemesztert követően ismét könnyedén értékesíteni tudja, vagy ki tudja adni könnyedén és hozza a folyamatos hasznot. Az ingatlan annyira jó lehetőség, hogy egyaránt ajánlom fiatal pároknak, de egyedülállóknak is. Nagyon jó környéken helyezkedik el. A képeken láthatja, hogy csupa zöld terület veszi körül így a tanulás, vagy pihenés, nyugodt és zajmentes keretek között telhet. A jelenlegi tulajdonos az egyik szobát gyerekszobának használta, de vendég, háló és dolgozó szobának is alkalmas. Mindkét szobában és a konyhában faltól falig terjedő ablakok vannak, aminek köszönhetően az év minden időszakában  maximális fény jut be. Persze a nagyméretű ablakok a szellőztetés szempontjából is óriási előnyt jelentenek. És ha már a szellőztetésnél tartunk az erkélyen friss levegőt szippantva élvezheti az otthona környezetének parkosított világát. A lakáshoz tartozik még egy külön zárható tároló helyiség is, ahol biciklit vagy számos egyéb dolgot tárolhat.
Egy szónak is száz a vége. Akár saját leendő otthonát vélte felfedezni az itt leírtak alapján, akár az Ön jövőjét nagyban befolyásoló befektetés lehetőségét, ne habozzon, hanem hívjon most azonnal!
Abban az esetben, ha az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, akkor a hálózatunk hitelügyintézője gyors és megbízható segítséget nyújt minden ügyfél számára, 12 bank legjobb ajánlata alapján.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevő jól járjon, és minél kevesebb költség merüljön fel a vásárlás során, ezért külön számlát kap a jutalékról, aminek összege nem kerül bele az adásvételi szerződésbe, és igy nem kell utána vagyonszerzési illetéket és ügyvédi illetéket sem fizetni.

Csengeri Dominik
  • +3630842xxxx Megmutat