69.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csendes helyen lévő, szinteltolásos ház eladó nagycsaládosoknak! (Hivatkozási szám: 2894)

8900 Zalaegerszeg, Ebergény +36 30 267-6032
 • alapterület: 190
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a családi ház ideális otthon lehet egy népesebb család, esetleg két generáció számára. A többszintes ház masszív anyagokból épült, időtálló megoldásokkal. Az épület sehol nem ázik, nem repedezik. Egyes helyiségei már felújításra szorulnak (pl. fürdőszoba, konyha, wc), de egy festéssel és új burkolással újjávarázsolhatjuk az egészet.

A fűtés korszerűsítése és a nyílászárók cseréje megtörtént, a falak és a tető szigetelve lett. Az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően alakíthatja át.

 

A házba belépve egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan balra nyílik az étkező-konyha, innen pedig egy kis kamra a ritkábban használt konyhai eszközök, edények, alapanyagok számára. A közlekedőből jobbra található a fűtött garázs, amit akár falbontással és a garázskapu befalazásával egy nagy nappalivá is alakíthatunk, hiszen az udvaron is van egy fedett kocsibeálló két autó számára.

A garázsból juthatunk le a pincébe, ami használható műhelyként, hiszen mellette még van egy külön tárolóhelyiség a nagyobb holmijaink elrejtésére. Emellett található a kazánház az új gázkazánnal.

A földszinten ki lett alakítva még egy wc helység is. Majd felmegyünk az emeletre, ahol két tágas szoba és egy nagy, szuper világos nappali fekszik. Az otthonosság érzésről az egész falat elfoglaló ablakok és a cserépkályha gondoskodik. A két szobát egy válaszfalként megtervezett szekrény különíti el. Ennek a helyére húzhatunk gipszkarton falat, de egybe is nyithatjuk, ha nagyobb térre vágyunk. Jelenleg mindkét szobából kiléphetünk az erkélyre friss levegőt szívni. Az emeleti fürdőszoba felújítást igényel.

A tetőtér is be lett építve, itt akár egy elkülönített lakrészt is kialakíthatunk, egy méretes szobával, kis főzőfülkével és fürdőszobával. Ez utóbbi helyiségben új szaniterek vannak, amiket még soha nem használt senki.

A hátsó kert gondozott, kiválóan alkalmas gyerekeknek játszani, szaladgálni, de tarthatunk itt kutyát is.

 

Az ingatlan egy csendes utcában fekszik Ebergényben, Landorhegy mellett, ahol óvodák, bölcsődék, általános és középiskolák sorakoznak. Élelmiszerbolt, orvos, fogorvos, posta, éttermek és edzőterem is van a közelben. Ebergény régebben önálló falu volt, csak 1969-ben csatolták Zalaegerszeghez. Ennek köszönhetően minden infrastruktúra rendelkezésre áll, de mégis megőrizte családi házas jellegét, ami egyet jelent a csenddel, nyugalommal, a közvetlen és barátságos szomszédokkal.

 

Minden adott ahhoz, hogy a ház ráfordítással ideális otthona legyen egy többgyermekes családnak.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat