51.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csepel-Királyerdőben, Dunapart közeli, nagy kertes felújítandó családi ház, eladó! (Hivatkozási szám: 587)

1213, Budapest, Csepesl-Királytető +36 70 850-5757
  • telek mérete: 690
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • erkély-/-terasz-nincs

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban családoknak ajánlom ezt az ingatlant, valamint olyanoknak, akik kedvelik a nyugalmat. Kiváló lokációjának köszönhetően csendes, kertvárosi részen fekszik. Ha szeretnek a szabadban lenni, sétálni, sportolni, horgászni, vagy bármilyen szabadidős tevékenységet végezni, akkor tökéletes lesz számukra az ingatlan, mert alig 10 perc sétára fekszik a háztól, a Kis-Duna partja, ahol több kilométeren övezik az újonnan felújított sétányt a lombos fák, rétek, játszóterek, parkok, hattyúk és kacsák, a nádas, a lomhán hömpölygő Dunával.
A mozgást otthon sem kell nélkülözni, mert a kert óriási és van hely a család minden tagja számára. Belül számtalan lehetőség adódik a saját ízlés szerinti kialakításra, mert a szobák elrendezése nagyon jó, ráadásul mindjárt 3 is van belőle, ha pedig jön a nagyi, az óriási spájz az összes házi lekvárt és kovászos uborkát elnyeli és hosszan megőrzi.
Nekem a legextrább kiegészítő tetszik az ingatlanban, ez pedig a cserépkályha, ami kellemes melegével megédesíti a téli estéket és manapság ritka kincsnek számít. Parkolásra a ház előtt ingyenesen, illetve az udvarban is van lehetőség, a kerti tárolót átalakítva, pedig akár egy fedett beálló is vigyázhat az autóra.
Nem messze bölcsöde, óvoda és iskola is található, továbbá strand és sport létesítmények is kicsit távolabb. A közlekedésre nem lehet panasz, éjjel – nappal jár busz a közeli főúton, ami 3 perc séta.
Ez a lakás nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat