44.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csepelen tetőtérben bővíthető családi ház, felújítandó állapotban, garázzsal és melléképületekkel eladó! (Hivatkozási szám: 613)

Budapest, 1213, Csepel-Királyerdő +36 30 680-2518
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 700
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • klímás fűtés
  • Ár: 44.500.000 Forint

Legfontosabb adatok

44.500.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Arra vágyik, hogy legyen egy saját telke, egy öreg diófával és egy olyan családi háza, ahol az egész család kényelmesen elfér, és mindez Budapesten? Ezt a fantasztikus lehetőségű házat elsősorban családok számára ajánlom, hiszen mind a három szoba nagy és tágas, sőt további szobákat lehet kialakítani a tetőtérben, tehát minden családtagnak meglehet benne a saját magán élettere. A 80 nm-es ház így akár 2 lakással 2 generáció számára is alkalmas lenne.
El tudom képzelni ahogy a szülők az alsó szinten rendezkednek be, a nagy belmagasságú helyiségekkel polgári stílusú lakrészt kialakítva, míg a gyerekek és unokák a felső szinten kialakítják a saját fiatalos stílusú otthonukat. A kert alkalmas lesz a nagy család rokoni és baráti összejöveteleire is, közös sütéssel-főzéssel, tartalmas beszélgetésekkel.
Az alsó szinten élők biztosan örülnének, hogy
van egy cserépkályha is az egyik szobában, ami nagyon hasznos és nagy értékkel bír. Ez a igazi hagyományos kézműves alkotás olyan kellemes meleget képes a fokozatos és finom hőleadásával elérni, ami más mint amit a többi fűtő alkalmatosság képes előállítani, ráadásul otthonosabbá is teszi a családi fészket. Fontos megemlítenem, hogy minden szobában be van szerelve a légkondicionáló, így a nagy nyári hőségben is magas szintű komfort érzetet biztosíthat magának és családjának.
A kertben van egy hatalmas diófa, ami növeli az ingatlan értékét, és nem utolsó sorban, a karácsonyi süteményhez is meg van a töltelék, hiszen a süteményekhez bőven elegendő diót terem ez a fa.
Garázs, és melléképületek is vannak a telken belül, amit hasznosíthat akár egy családi vállalkozáshoz, ugyanakkor pedig bátran kialakíthat belőle műhelyeket, vagy raktárat.
A közlekedés nagyon jó, pár lépés a buszmegálló, így a gyerekek is könnyen bejutnak az iskolába. A szomszédban pedig pékség is van, nem kell messzire menni a reggeli frissen kisült kenyérért és nem fog hazáig kihűlni, abban biztos lehet.
Látható, hogy csak az Ön fantáziájára van bízva, hogyan alakítja álomotthonná ezt a rengeteg lehetőséggel bíró ingatlant és ha Önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Pati-Nagy Alexandra
  • +36 30 680-xxxx Megmutat