71.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Cserkeszőlőn, gyógyfürdő üdülő övezethez kapcsolódó lakó övezetben, csodaszép családiház eladó! (Hivatkozási szám: 1973)

5465 Cserkeszőlő, Munkácsy utca +36 70 943-5182
  • alapterület: 205
  • telek mérete: 1150
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • padló-fűtésű
  • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladó ez az 1990-ben épült, 1150 nm-es telken egy thermoton téglából felépített, 205nm-es cserkeszőlői családi ház megannyi lehetőséggel és csodával fűszerezve!

Izgalmas és különleges ingatlant mutatok most be Önnek! Az utca nagyon barátságos és meglehetősen csendes, a tulaj elmondása szerint a szomszédok is nagyon rendesek, ami nem elhanyagolható.

A ház esztétikailag számomra nagyon megnyerő, hatalmas ablakok és tágas terekkel tudtam kívülről elképzelni és amint beljebb értem, valóban ezt is tapasztaltam. A bejárati ajtón beérve, egy hosszú folyosó vezet, bal oldalt rögtön egy kazánházhoz vezető helység található, így az épületet sem kell elhagyni e célból. Tovább menve a fűthető garázshoz lyukadunk ki, amiben két autó is kényelmesen elfér. A folyosó végén ugyancsak egy több helységgel megoldott, külön wc-vel ellátott fogászati rendelő üzemel, de üzlet szempontjából akár szépészeti szolgáltatás is kialakítható itt.

Az ablakon keresztül rengeteg a beszűrődő fény és nem elhanyagolható a zöld övezet megnyugtató látványa, ami a kertre néz. A folyosó végén jobbra fordulva megérkezünk egy előtérbe, ahol letehetjük a cipőt és a kabátot, valamint egy újabb mosdó helységet találunk. Emellett pedig beépített szekrény is van. Következő helyszín szintén egy folyosó, ami rengeteg beépített szekrénnyel van kialakítva, vele szemben a földszinti fürdőszoba, ami káddal rendelkezik. Mellette egy tágas, világos szoba helyezkedik el, közvetlen ajtókapcsolat van a nappali felé. Számomra a legkedveltebb helység szerepét a nappali tölti be, óriási ablakokkal, teraszajtóval, valamint egy csodaszép csempekályhával. Itt a belmagasság közel 5 méter, valamint egy impozáns galéria látványa növeli a komfortérzetet. Kiérve a nappaliból a lépcső és ez alatt számos pakolási lehetőség áll rendelkezésére. Tovább haladva található az étkező, külön kertkapcsolatos ajtóval. A világos, tágas és a bárpulttal ellátott konyhában szívesen fogyasztanám el a reggeli kávémat. A konyha végén található egy kamra is, számos polccal, így van helye a befőtteknek és minden másnak is. A földszintet bejárva nézzük meg az emeleti részt: a lépcsőt jelenleg szőnyeg díszíti és nagyon szép fa korlát teszi még hangulatosabbá az ingatlant. Az emeletre érve bal oldalt található egy dolgozó szoba, ez a galéria részen található, fentről be lehet látni az egész nappalit. Az emeleti fürdőszobában tusoló található, ez a helység is világos és tágas. Mellette egy tetőtéri szoba kapott helyet. Valamint még egy hatalmas szoba is ki lett itt alakítva. Azon keresztülhaladva egy gardrób helyiség található, valamint egy hatalmas tér, ami jelenleg tárolóként funkciónál, de én egy hatalmas nappalit is el tudnék itt képzelni. Van még egy ajtó, oda kiérve akár egy lépcsőház is kialakítható, ami a garázsra néz rá, így onnan is fel lehetne jutni az emeletre. Az udvaron automata öntözőrendszer is funkcionálhat, amit megkönnyít egy fúrt kút. Az udvarban található szép virágok, és hatalmas fák és egy kis szerszámos házikó is. A kukáknak praktikusan kialakított helye van, külön szeparálva, zárható funkcióval. Egyébként a ház klímás és riasztóval ellátott.

Az ingatlan előtt egy duplaállásos nyitott garázs található. Elsősorban nagycsaládosok, vagy vállalkozás szempontjából ajánlom ezt az ingatlant, vagy két generációs családok számára is kifejezetten előnyös. A gyógyfürdő 500 méteren belül található, valamint minden fontosabb szolgáltatás megtalálható 2-300 méteren belül: Posta, bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő.

Ne késlekedjen, hívjon, mielőtt esetlegesen licitálnia kell erre a számos lehetőséget rejtő családi házra!

Videó az ingatlanról

Bora-Köves Zsuzsi
  • +36 70 943-xxxx Megmutat