55.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Cserszegtomaj varázslatos helyén felújított, panorámás nyaraló eladó! (Hivatkozási szám: 1482)

8372 Cserszegtomaj, +36 20 262-7137
  • alapterület: 75
  • telek mérete: 1582
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • elektromos fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Töltse szabadidejét ebben a kényelmes és csodaszép nyaralóban, a nyugalom szigetén, ahol madárcsicsergésre ébredhet és tavasztól késő őszig kertészkedhet a saját, balatoni panorámás kertjében! Esténként a teraszra vagy a kertbe kiülve nézheti a csillagokat. Építsen egy jó kemencét, hívja meg gyakran a rokonokat és barátokat közös sütés-főzésekre, élménydús beszélgetésekre, de elfér itt kerti medence és pingpong asztal is! Ajánlom ezt a házat olyan pároknak, családoknak, akik kedvelik a természetet, a nyugalmat, a kényelmet és a minőséget, valamint akiknek fontos a Balaton közelsége. Nekem különösen tetszik, hogy a kertben annyi termő gyümölcsfa van, hogy egész nyáron saját gyümölcsöt szüretelhet itt az új tulajdonos. Az eddigi években megtermett itt minden nyáron évente kb. 200 kg alma, 30 kg körte, 3 kg szeder, de érik itt egy nagyon finom cseresznye, szilva, dió, egres, málna, ribizli, datolyaszilva és füge is. Ráadásul minden bio, soha nem voltak a fák és a bokrok permetezve.

A kedves, barátságos, 40 nm-es lakótérből, 65 nm-es pincéből, 70 nm összterületű fedett teraszból és egy külön zárt tárolóból álló stabil, tégla nyaralót 3-4 éve teljes körűen felújították, mind esztétikailag, mind műszakilag. Ellátták a házat egy gépesített, beépített konyhával, egy WC-s, kádas fürdőszobával, ill. a pince szinten még egy WC-vel és kézmosóval. A régi borospincét teljesen felújították, ahol visszaállítható az eredeti állapot, de be lehet újra rendezni egy modern borospincét (nyáron is maximum 18-20 fok van), ill. használható ez a tér tárolásra, konditeremnek vagy akár nagyobb családi rendezvényre is. A ház melletti kisebb fedett terasz ideális helye egy dézsának (kilátással!), ahol Ön kipihenheti fáradalmait. Egy külső, zárható tároló is része az ingatlannak, ahol elfér a fűnyíró és különböző kerti szerszámok. A fűtés elektromos panellel megoldott, de ha Ön télen több melegre vágyik, könnyedén beüzemelhető a nappaliban egy cserépkályha (korábban is volt itt egy cserépkályha, kéménykivezetés megvan), vagy hűtő-fűtő klíma. A meleg vizet bojler biztosítja. A nyílászárók gyönyörűek, fából vannak, az ablakok 3 rétegűek. A tető hőszigetelt és a földszinti lakótér feletti padlástér páragátlós cserepeslemez borítást kapott, a legnagyobb teraszt pedig szintén cserepeslemez tető fedi. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai annyira igényesek, hogy a házban és a ház körül is igyekeztek maximálisan megoldani az esővíz elleni védelmet (megfelelő burkolati lejtéssel, vízelvezetővel, dréncsövezéssel), Önnek tehát nem kell bajlódnia az esetlegesen bekerülő esővíz kiszivattyúzásával, azt a rendszer elvezeti. Az ingatlan aszfaltútról megközelíthető, a bejárat térkövezett, mely alatt betonozva van, így a térkő teljesen stabil, nem süllyed. Parkolásra a térkövezett beállót, de akár a fedett nagy teraszt is lehet használni, így sok autó elfér a telken. Ide bátran lehet hívni családot, barátokat, ismerősöket! Ha pedig a lakótér kevésnek bizonyulna, az 52 nm-es fedett teraszból ki lehet alakítani egy két félszobás, nappalis panorámás plusz lakórészt, de a ház a másik irányba is bővíthető, így itt lehet Önnek egy több hálószobás, 100-150 nm nagyságú nyaralója, ráadásul egy szinten. 
Ez a ház kiváló ár-érték arányú, minden szükséges kényelemmel el van látva. Igazi természetközeli életteret biztosít új tulajdonosának, egy csodálatos, csendes, nyugodt, biztonságos helyen, ahol idilli napokat tölthet el akár egyedül, akár a párjával!  

Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Pintér Judit
  • +3620262xxxx Megmutat