8.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Cserszegtomajon nyugodt környéken építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 923)

8372, Cserszegtomaj +36 30 579-6257
  • telek mérete: 1500
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne egy igazán kellemes és hangulatos helyen lakni? Íme, itt ez a nagyszerű 1500 m2-es telek Cserszegtomajon, melynek 18%-a beépíthető! Az építkezés előnye, hogy az első téglától az utolsó mozzanatig Ön határozza meg, hogy hogyan nézzen ki otthona amiben korunk minden technikai és építészeti újdonságát kihasználhatja, illetve mindent saját ízlése szerint formálhat. Nekem különösen tetszik az elhelyezkedés, a pompás kilátás és a jó megközelíthetőség. Víz, villany, gáz és csatorna bekötése egyaránt lehetséges. A telek egy főútról nyíló csendes utcában helyezkedik el, tehát kitűnő választás, ha itt tervezi élni a mindennapokat családjával, vagy ha csak idényjelleggel, alkalmanként szeretne itt tartózkodni, mikor elszakadna a nagyvárosi nyüzsgéstől, itt maximálisan kikapcsolódhat. Autóval 10 perc alatt elérhető a Balaton part, Keszthely központja pedig csupán néhány kilóméter. Itt különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, fürdő, kórház, éttermek és cukrászdák is találhatóak. A hévízi fürdő csupán 3 kilométer.
Családosoknak ajánlom elsősorban, kiváló választás egy harmonikus otthon létesítéséhez, ugyanakkor befektetésnek is remek lehetőség. Ha Ön is úgy látja a benne lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat