23.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Cserszegtomajon újépítésű övezetben panorámás építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 1446)

8372 Cserszegtomaj, +36 20 262-7137
  • alapterület: 1200
  • telek mérete: 1200
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne egy igazán kellemes és hangulatos helyen lakni? Íme itt ez a nagyszerű, 1200 m2-es belterületi, közművesített telek Cserszegtomajon, melynek 18%-a beépíthető! Az ingatlant olyan vásárlónak ajánlom, aki szeretne a Balaton egyik legnépszerűbb régiójában, újépítésű területen, a legjobb időben még elcsípni egy telket. A Statisztikai Hivatal szerint a balatoni települések közül Cserszegtomajon nő a legdinamikusabban az állandó lakosok száma, közöttük is egyre több a külföldi (német, osztrák, orosz) betelepülő. Cserszegtomajon belül is ez az egyik legjobb terület, ahol nagyon sok az újonnan épült ház, ill. folyamatosak az építkezések. Itt már megtörtént a terület teljes parcellázása és közművesítése. A telekhez vezető földút várhatóan aszfaltozásra kerül néhány éven belül. Miért vegyen Ön kész ház helyett telket? Az építkezés előnye, hogy az első téglától az utolsó mozzanatig Ön határozza meg, hogy hogyan nézzen ki az otthona, melyben korunk minden technikai és építészeti újdonságát kihasználhatja, illetve mindent saját ízlése szerint formálhat. Nekem különösen tetszik ennek az eladó teleknek az elhelyezkedése, a csendes környezet, a pompás kilátás és a jó megközelíthetőség. A telek szinte teljes közművel rendelkezik, víz, villany és csatorna is a telken van, tűzcsap pedig a telekhatártól 15 m-re került elhelyezésre. A telek enyhe lejtésű, sík, hévízi panorámás és délnyugati tájolással rendelkezik, ami azért jó, mert a saját házából és kertjéből élvezheti az egész napos napsütést és a naplementét! Tehát kitűnő választás, ha itt tervezi élni a mindennapokat családjával, vagy ha csak idényjelleggel, alkalmanként szeretne itt tartózkodni, mikor elszakadna a nagyvárosi nyüzsgéstől. Itt maximálisan kikapcsolódhat, nincs átmenő forgalom, egy zsákutca felső részén vagyunk. Autóval 5-10 perc alatt elérhető a Balaton-part. Keszthely központja mindössze 5 km, ahol különböző szupermarketek, bevásárlóközpontok, óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, fürdő, kórház, orvosi rendelők, éttermek és cukrászdák is találhatóak. A hévízi gyógyfürdő is csupán 3 kilométer.
Pároknak és családosoknak ajánlom elsősorban, kiváló választás egy harmonikus otthon létesítéséhez, ugyanakkor befektetésnek is remek lehetőség. Ha Ön is úgy látja a benne lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Pintér Judit
  • +3620262xxxx Megmutat