4.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csodásan gondozott telek eladó Perecesen (Hivatkozási szám: 4095)

3519 Miskolc, Pereces +36 70 454-9294
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1405
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe!

Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt a telket, akik szeretnék kihasználni az adottságait, kiszabadulni a városi nyüzsgésből, szeretnek kertészkedni és olyan befektetést keresnek, amely akár többféle módon is képes hozamot biztosítani.

 

Miskolc Pereces részén, a Sporttelep és Napközis Tábor szomszédságában, csodás panorámával, 1405 nm-en terül el ez a porta, amely utcafronti szélessége 50 méter. Kiváló lehetőség legyen szó hétvégi használatról, de a város közelsége miatt kialakítható itt életvitelszerű tartózkodás is.

Ingatlan nyilvántartás szerint zártkerti művelés alól kivett terület.

Környezete hangulatos szép házakkal, minimális autó forgalommal, ide csak az itt lakók járnak.

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 5 %

A telek sík, szabályos L alakú, villany-és vízvezeték a telken található.

 

Jelenleg a telken egy gyönyörűen karbantartott pince található, melyet tulajdonosa rendszeresen kimeszel, járólappal burkolta. Emellett egy könnyűszerkezetes 15 nm-es házikó áll, amely tökéletesen alkalmas a kerti szerszámok tárolására.

A csodásan gondozott kertben éppen nyílnak a szebbnél szebb virágok, található itt több gyümölcsfa is: körte, alma, meggy, valamint szőlőlugas, szeder, ribizlibokor.

Az ár tartalmazza a kerti szerszámokat is: 4,5 lóerős kerti kapát, motoros háti permetezőt, szüretelő kádat, szőlőprést, szőlő darálót.

 

Autóval öt perc alatt lehetünk a városban, gyalog pedig klassz túrákat tehetünk a környéken. Ideális választás mindenkinek, aki gazdálkodni szeretne (szőlőt, vagy más gyümölcsöket termeszteni, borászkodni), vagy csak hétvégére elvonulni a nyüzsgéstől, és élvezni a jó levegőt, nyugalmat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a mesés dupla ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Tekintse meg a képeket is és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb!

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat