135.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csodaszép örökpanorámás luxusház eladó Zalaegerszeg Bazita-Zelefa városrészében, igényeseknek (Hivatkozási szám: 3654)

8900 Zalaegerszeg, Bazita +36 30 267-6032
 • alapterület: 240
 • telek mérete: 1358
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 2
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • padló-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Gondosan megtervezett, színvonalasan kivitelezett családi házat keres a nagyváros csendes, biztonságos lakóövezetében, ahova öröm hazatérni a munkából? Szeretné, ha gyermekének nagy tere lenne a szabadban játszani? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Ma az emberek többsége az állandósult stresszel és a túlhajszolt életmóddal küzd a legtöbbet, amely nemcsak fizikailag, de mentálisan is kimeríti őket. Szeretnének kiszabadulni a város zajából, és újra összehangolódni a pozitív energiákkal? Meleg szívvel ajánlom ezt a mesés házat, ahol a család minden tagja élvezheti a nyugalom perceit. Legyen a munkából való kiszabadulás nap mint nap valódi felüdülés!

 

Ez az ingatlan felszereltségével és szépségével egyaránt azonnal rabul ejti a szívünket. A bejárat egy kis szélfogón keresztül a tálalószekrénnyel, tömörfa asztallal és mosható kárpittal borított székekkel berendezett, egyedi faburkolatú étkezőbe vezet bennünket, ahonnan a polcozott, mosókonyhaként funkcionáló háztartási helyiség nyílik. Innen is megközelíthetjük a kétállásos, hőszigetelt garázst, ahol biztonságban tudhatjuk az autóinkat. Az étkezőn áthaladva a tágas, világos, lenyűgözően kialakított nappali-konyhába érkezünk. A minőségi gépekkel ellátott nagyszerű konyhában, a konyhaszigetbe beépített főzőlapon öröm a főzés, a galériás nappaliban meghitt az esti beszélgetés. A ház éke a konyhasziget felett húzódó 100 éves dupla fagerenda, valamint az egyik egész falat betakaró üveges könyvszekrény, ami különleges hangulattal varázsolja el az ingatlant. A nappaliban lehetőség van kandalló kialakítására is.

A konyhából egy praktikus kamra nyílik, ahol a főzéshez használt alapanyagainkat tárolhatjuk. A nappali egy kis közlekedő után tovább folytatódik hátrafelé. Balra egy kisebb, jobbra egy nagyobb hálószoba nyílik, a két szoba között pedig egy zuhanyzó kapott helyet. A jobbra lévő hálószobához egy nagyméretű gardróbszekrény és egy saját tágas fürdőszoba tartozik.

 

A felső szintre egy kényelmes és hangtalan, csodás tömörfa lépcsőn keresztül juthatunk fel, ahol az üvegkorlátos, könyvespolccal díszített galériára érkezünk. Innen balra egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik WC-vel, jobbra pedig két szoba található gardróbbal.

A galérián egyenesen végig haladva kimehetünk a hatalmas tetőteraszra, s gyönyörködhetünk a napkeltében és a göcseji dombok szépségében.

 

A ház alsó szintjén egy elszeparált lakrész is helyet kapott, nappali-konyhával, kis szobával, fürdőszobával és kamrával, ahol akár kényelmesen elszállásolhatjuk vendégeinket, vagy közel költöztethetjük magunkhoz szüleinket, hogy biztonságban tudjuk őket.

 

Hogy miért kiváló választás ez az ingatlan?

·       mert itt valóban biztosított a napi munka után a privát szféra;

·       mert itt nem vonja el semmi a figyelmet a pihenésről, csendes, nyugodt és biztonságos a környezet;

mert mind a ház belső szerkezete, mind a felszereltsége a kényelmet szolgálja.

 

Az ingatlan valamennyi négyzetméterét maximális igényesség, csúcsminőség jellemzi. Akár a panorámába, akár a csodás szaniterekbe, akár a fantasztikus galériába szeret bele, mindenképp remek választás lesz új otthonként ez az álomszép házikó. 

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat