17.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Dalmand – Vörösegyházán eladó egy felújított – gépiesített ikerház, elképesztően kedvező áron! (Hivatkozási szám: 2535)

7211 Dalmand, Vörösegyháza +36 30 686-8320
  • alapterület: 70
  • telek mérete: 500
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0
  • tégla épület
  • klímás fűtés
  • HH Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Dalmand – Vörösegyházán eladó egy felújított ikerház, elképesztően kedvező áron!
Ha egy olyan ingatlant keres családja számára amibe már csak be kell költöznie, hogy ne legyen gondja a felújítással, akkor ez a hirdetés most Önnek szól! Most esett át a teljes felújításon az egész ingatlan, ami azt jelenti, hogy a szerencsés új tulajdonosának még hosszú évekig nem lesz gondja a javításokkal és cserékkel. A szobákban található parketta új fel lett csiszolva és le lett lakkozva, mintha teljesen új lenne. Cserélni nem kellett, mert ez a minőségi és strapabíró parketta még felújítva is értékesebb a lamináltlapnál. Minden további burkolat a házban cserére került. De nem csak a burkolatok lettek megcsinálva hanem új az összes villany és vízvezeték, sőt a vízmelegítő bojler is. A fa nyílászárók is fel lettek újítva és frissen vannak festve. Az egész épület gazdaságos LED világítással rendelkezik, az udvaron egy mozgásérzékelős lámpa is található. Felújításon esett át a tető és új az összes kémény is. Fűteni a hűtő – fűtő inverteres Polar klímával tudunk, a H tarifának köszönhetően kedvező rezsiköltséggel. Az új tulajdonos megörökli a mosógépet, ipari tűzhelyet, mosogatógépet, hűtőszekrényt, a mikrót illetve a bútorokat is. A padlás rengeteg tárgy, szezonális, vagy ritkán használt dolog befogadására alkalmas, ha bővíteni szeretnénk beépíthető. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és melléképületek. Az udvaron kinti játékok elhelyezése is lehetséges, ami a gyerekek mozgásigényét megfelelően kielégítheti. Parkolni a saját garázsban, illetve az ingatlan elött tudunk. Lokációját tekintve autóval 20-25 perc alatt megközelíthető a Tamási termálfürdő és a dombóvári Gunarasfürdő, ha egy kis kikapcsolódásra vágyna egy fárasztó nap után. Ez a szépen felújított ház, nagyon jó ár-érték arányú lehetőség és remek választás egy nyugodt, csendes élethez.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Fekete Olívia
  • +3630686xxxx Megmutat