11.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Dalmand – Vörösegyházán eladó egy felújított ikerház, elképesztően kedvező áron! (Hivatkozási szám: 762)

7211 Dalmand, Vörösegyháza +36 30 686-8320
  • alapterület: 85
  • telek mérete: 648
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Dalmand – Vörösegyházán eladó egy felújított ikerház, elképesztően kedvező áron!
Ha egy olyan ingatlant keres családja számára amibe már csak be kell költöznie, hogy ne legyen gondja a felújítással, akkor ez a hirdetés most Önnek szól! Most esett át a teljes felújításon az egész ingatlan, ami azt jelenti, hogy a szerencsés új tulajdonosának még hosszú évekig nem lesz gondja a javításokkal és cserékkel. A fotókon jól látszódik, hogy a szobákban található parketta új fel lett csiszolva és le lett lakkozva, mintha teljesen új lenne. Cserélni nem kellett, mert ez a minőségi és strapabíró parketta még felújítva is értékesebb a lamináltlapnál. Minden további burkolat a házban cserére került. Nekem kifejezetten tetszik a konyhában található mintás csempe. De nem csak a burkolatok lettek megcsinálva hanem új az összes villany és vízvezeték, sőt a vízmelegítő bojler is. A fa nyílászárók is fel lettek újítva és frissen vannak festve. Az egész épület gazdaságos LED világítással rendelkezik, az udvaron egy mozgásérzékelős lámpa is található. Felújításon esett át a tető és új az összes kémény is. Fűteni jelenleg fatüzelésű kályhával tudunk, mindegyik szobába elhelyezhető. Ha jobban kedveljük a gázfűtést, a kialakítását semmi sem akadályozza. A padlás rengeteg tárgy, szezonális, vagy ritkán használt dolog befogadására alkalmas, de ha ez a tér erre nem lenne elég, az ingatlanhoz tartozó melléképületbe is pakolhatunk. Az udvaron kinti játékok elhelyezése is lehetséges, ami a gyerekek mozgásigényét megfelelően kielégítheti. Parkolni a saját garázsban, illetve az ingatlan elött tudunk. Lokációját tekintve autóval 20-25 perc alatt megközelíthető a Tamási termálfürdő és a dombóvári Gunarasfürdő, ha egy kis kikapcsolódásra vágyna egy fárasztó nap után. Ez a szépen felújított ház, nagyon jó ár-érték arányú lehetőség és remek választás egy nyugodt, csendes élethez.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Fekete Olívia
  • +3630686xxxx Megmutat