96.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Debrecen-Alsójózsán 160 m2-es, parkosított, három szintes családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2226)

4225 Debrecen, Alsójózsa +36 30 323-1419
 • alapterület: 160
 • telek mérete: 2100
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Alsójózsán, az Óiskola utcában kínálom eladásra ezt a 160 m2-es kitűnő állapotú,három szintes családi házat. Ajánlom fiatal pároknak, gyermekeseknek, vagy gyermek vállalás előtt állóknak, befektetőknek. A 2100 m2-es telken elhelyezkedő ház ideális otthont jelent egy bővülő család számára. Ami a szobák számát és a helyiségek nagyságát illeti, garantáltan lesz minden családtag számára egy nyugodt birodalom, melyet a magáénak érezhet. Az egész ház tervezésénél és kialakításánál az otthonosság és a praktikusság volt a fő szempont. Nekem pontosan ez az elképesztően jó tulajdonság volt, ami az ingatlanban azonnal megfogott. A konyha mérete minden háziasszony álma, egy teret képez az ebédlővel. A földszinten van még két szoba, fürdőszoba és a nappali, ahonnan kimehet a teraszra, egy kávé, vagy egy hűsítő ital elfogyasztása közben gyönyörködhet a kert nyújtotta látványban, a bőven termő gyümölcsfákban és a kerítés mellett végig beültetett fenyőfákban, bokrokban.

A tetőtér két egyforma szobáját a közlekedő választja el, itt kiegyenesedve nem fogja a fejét a plafonba megütni. A ház pincéjében több funkcionálisan használható helyiség van: konyha, tároló, kazánház, mind lamináltparkettás és járólapos burkolású. A garázs az ingatlanhoz lett hozzáépítve, itt az autója mellett a kisebb gépek, kerti szerszámok is bőven elférnek. Fűtése gázcirkó- és vegyestüzelésű kazánnal, radiátorokon keresztül biztosított. A ház szigetelt, nemesvakolattal borított, műanyag nyílászárókkal ( redőnyös, szúnyoghálós) felszerelt, a meleg biztosan bentmarad. Ez az ingatlan remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez. Alsójózsa ezen részén, ilyen nagy telekkel, ennyi kedvező lehetőséggel bíró családi ház nagyon ritkán kerül értékesítésre. Erre az ingatlanra költenie nem kell, szép, esztétikus, rendkivül jó állapotú, riasztóval, kamera rendszerrel ellátott.

Kertjében a gyümölcsfák mellett megtermelheti zöldségeit, öntözheti fúr kútból, vagy egy focipályát is megálmodhat.

Ha Önnek is úgy tetszik, ahogy nekem ez a fantasztikus, sok lehetőséget rejtő ingatlan, hívjon, nézze meg és csapjon le rá, legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kiss Zoltánné
 • Debrecen
 • +3630323xxxx Megmutat