158.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Debrecen belvárosában rendkívül sok lehetőséggel bíró, 300 m2-es családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1964)

4026 Debrecen, Belváros +36 30 323-1419
 • alapterület: 300
 • telek mérete: 80
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha egy különleges adottságokkal rendelkező, egyedülálló megjelenésű ingatlanra vágyik, amiben még további lehetőségek rejlenek, Debrecen abszolút belvárosában, akkor ne keressen tovább! Ezt a 300 m2-es, öt szobás házat ajánlom családoknak, befektetőknek egyaránt. Kiváló adottságai lehetővé teszik egy csodálatos otthon kialakítására, akár több generáció számára is. Az ingatlant a nagy terek jellemzik, amit még ha szeretne, bővíthet is. Némi felújítás során megvalósíthatja álmai otthonát. A konyha elég tágas, hogy a háziasszony kényelmesen tudjon főzni benne, mellette a spájzban tárolhatja holmijait. A fürdőszoba hatalmas, ahol a reggeli készülődésnél biztosan nem kell kerülgetniük egymást. Adott a szobákon kívül egy nappali, a ház központi része, klímával felszerelt. Tágas, világos tere megfelelő hely arra, hogy fogadja családi, baráti társaságát, sok kellemes órákat eltöltve. Tartozik hozzá egy galéria, mely könyvtárként funkcionál, emelve a hely színvonalát, egyediséget adva. Szobái eredeti parkettásak, ablakai rácsokkal ellátottak, emellett riasztó rendszer is óvja a biztonságát. Gázfűtésű, öntöttvas radiátorokkal. Utcára nyíló garázsában két autó kényelmesen elfér. Erkélye, mely a belső udvarra néz, jelentős méretű, itt elfogyaszthatja reggeli kávéját, esti hűsítő italát, miközben hallgatja a madarak csicsergését. Kertje 80 m2-es, melléképületekkel körbevett, szomszédoktól és a város zajától elzárt. Kényelmesen érezheti magát, úgy, hogy a teljes privátszférát élvezi. A ház stabil alapokra épült, vastag téglafalai lehetőséget adnak további szintek építésére. Akár egy társasház is megvalósulhat, melynek a ház tervezője készséggel segítségére áll. Gondolkozhat bármiféle kereskedelmi, szolgáltató tevékenységben, melyre az alsószint tökéletesen alkalmas és még bérleti díjat sem kell fizetnie, vagy ki is adhatja.

Nekem az ingatlanban az adottságai mellett, a hangulata, a tradicionális stílusa és a tulajdonosainak a szorgos munkájának lenyomatai tetszettek a legjobban.

Amennyiben fontos Önnek, hogy új otthona egy értékálló, megfelelő élettérrel rendelkező, exkluzív legyen, hívjon, nézze meg, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kiss Zoltánné
 • Debrecen
 • +3630323xxxx Megmutat