125.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Debrecen nagyszerű részén több generációs, vállalkozásra alkalmas családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 975)

4031 Debrecen, Köntöskert +36 30 323-1419
 • alapterület: 195
 • telek mérete: 1146
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Debrecen egyik méltán közkedvelt városrészén kínálok eladásra egy 195 m2-es családi házat. Elsősorban nagycsaládosoknak, vagy több generációs családnak ajánlom ezt az ingatlant, de befektetésként, vagy apartmant kialakítani belőle, vagy bérbeadni is jó lehetőség lehet, a több fürdő-és hálószobának köszönhetően. több dolog miatt is kiemelt figyelmet érdemel ez a kínálat a vásárlók részére. csendes utcában helyezkedik el biztonságos, térfigyelőkamerával védett.
A telek mérete-véleményem szerint- ideális, mert területe se nem kicsi, se nem nagy. Gyümölcsfákkal, díszfákkal, bokrokkal, virággal beültetett, szépen gondozott kert. Alkalmas arra, hogy kihasználva a pihenést, nagy hétvégi összejöveteleket szervezzenek, illetve a gyerekeknek is pont elég arra, hogy játszanak vagy labdázzanak.
A házhoz a több részből álló melléképület alkalmas vállalkozáshoz egy műhely kialakításához vagy egy komfortos lakóépület is csinálhat belőle. Riasztóval és ipari árammal ellátott. Mellette tüzelőtároló és kisállattartására alkalmas ól van.
A ház udvar felőli bejáratán a szuterén részbe jutunk, ahol a nagy konyha a központi rész. Rendkívül praktikus megoldás, mert az étel illata nem lengi be a lakóteret és ha vendége érkezik nem látja a mosatlan edényeket. Mellette egy garázs, ami régen egy üzlethelység volt, iroda és mosdó.
A földszint 85 m2-es, ahol a két szobán kívül étkező, konyha, közlekedő, fürdőszoba WC-vel és még egy loggia is van. Az erkélyre kiülve élvezettel fogyasztja el a kávéját az új tulajdonosa. A tetőtér mérete azonos a földszintével itt három külön bejáratú szoba van, ahol az egyikből a reggeli ébredés után kiállhatunk az erkélyre friss levegőt szívni, vagy este egy ledolgozott nap után, lefekvés előtt egy pohár hűsítőt meginni. Aztán a tágas fürdőszobában vehetünk egy relaxáló fürdőt. Ebben a családi házban minden ott élőnek meg lesz a saját tere, amit mindenki úgy lakhat be, ahogy csak szeretné, mert a szobák ideálisak a saját kuckók kialakítására. Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Ipariáram előny lehet, ha elektromos autóval rendelkezik. Az infrastruktúrája kiváló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség néhány perc séta alatt elérhetőek. Engem magával ragadott azonnal a ház ízléses berendezése, a szép fa lépcső, lambéria. Ez az ingatlan számos lehetőséggel bír, és ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kiss Zoltánné
 • Debrecen
 • +3630323xxxx Megmutat