56.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Debrecen Újkert részén fantasztikusan igényes és modern, 2 szintes, 3 szobás tégla lakás eladó! (Hivatkozási szám: 668)

4027, Debrecen, Újkert +36 30 323-1419
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 3
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Debrecenen szívéhez közel, az Újkert szélén, egy 3 emeletes társasház legfelső emeletén levő 88 m2-es, igényes, modern bútorozású, szépen megbecsült lakást.
Az ingatlant főként a már gyermekes, vagy gyermeket tervező családoknak ajánlom.
A napfényes nappali, a lakás központi része a maga tágas és világos terével azonnal megteremti azt, amit az otthon fogalma alatt értünk. Ez az a hely ahonnan a teraszra is kimehetünk és kedvünkre bámészkodhatunk, vagy beszélgethetünk kötetlenül, a friss levegőt élvezve barátainkkal.
A gyönyörű nappali mellett a konyha található, praktikusan egy fél fallal elválasztva, így az a néhány elmosogatásra otthagyott edény rejtve marad a váratlanul betoppanó látogatók elől.
A közlekedőhelyiség teljes kihasználtágnak örvend, egyrészt mert beépítettszekrények sora számolja fel a helyet a felesleges és súlyos bútorok elhelyezésétől, másrészt mert minden szoba és helyiség innen nyílik külön bejárattal. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a hűtésre pedig saját klímája áll rendelkezésre.
A tetőtér egyterű, de ha szeretné elválasztani és két szobát kialakítani belőle, arra is van lehetősége. Nekem már az alsó szint is nagyon elnyerte a tetszésem, de a hangulatos és egyedi körablakos megoldás az emeleten lenyűgözött, mert filmekbe illő és a hangulata fantasztikus. A lakás barna árnyalataival, a burkolatok és térelemek formájával, mediterrán hangulatot idéz, ahol mindig napfény, jókedv és nyugalom uralkodik.
A lakáshoz tartozik még egy saját polcokkal kialakított tároló, valamint egy olyan nagy méretű pincerész, ahol még egy pingpong asztal is kényelmesen elfért. Garázs is található itt, amely külön eladó, önálló helyrajzi számmal. A társasház körbekerített, zárható. Biztonságosan leengedheti a gyerekét az udvarra játszani.
Elhelyezkedését tekintve tökéletes helyen található, hiszen óvoda és több iskola egy piciny sétányira található, bevásárlóközpont van az út túloldalán, a nagypiac szinte a szomszédban van (ahol megvehető mindennap a friss zöldség és gyümölcs), a tömegközlekedési pontok pedig szintén a háztól pár lépésnyire találhatók.
Biztos vagyok abban, hogy aki ezt az ingatlant megveszi, az a jövőjét igen pozitív módon befolyásolja.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Kiss Zoltánné
  • Debrecen
  • +3630323xxxx Megmutat