71.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Debreceni, belső kétszintes, 4 szobás, esztétikus lakás, akár bútorokkal eladó! (Hivatkozási szám: 1480)

4000 Debrecen, Tímár utca +36 20 610-7019
 • alapterület: 89
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Debrecenen szívéhez közel, egy 2 emeletes társasház legfelső emeletén lévő 100 m2 összterületű, igényes, modern, bútorozott, szépen megbecsült lakást.
Az ingatlant főként a már gyermekes, vagy gyermeket tervező családoknak ajánlom.
A napfényes nappali a lakás központi része, ahol az étkezőt és egy olvasósarkot is kialakítottak. A maga tágas és világos terével azonnal megteremti azt, amit az otthon fogalma alatt értünk.
A gyönyörű nappali mellett a konyha található, ahol egy étkezőpult kapott helyet, ha gyorsan akarunk enni néhány falatot, itt kényelmesen helyet foglalhatunk.
A közlekedő helyiség teljes kihasználtságnak örvend, egyrészt mert beépített szekrények sora szépíti és egyben mentesíti a teret a felesleges bútorok elhelyezésétől, másrészt pedig, mert minden szoba és helyiség innen nyílik külön bejárattal. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a hűtésre pedig saját klímája áll rendelkezésre.
A tetőtérbe igényesen kialakított falépcsőn juthatunk fel. Itt kapott helyet a nyugalmas otthoni munkavégzéshez elengedhetetlen dolgozósarok is. Az emeleti fürdőszobában fürdőkád gondoskodik a kellemes tisztálkodás élményéről, a földszintiben épített zuhanykabin. Az emeleten a gyerekszobán kívül még egy gardróbszoba is található egy hatalmas, mindent elnyelő szekrénnyel. Nekem már a felső szint is nagyon elnyerte a tetszésem, de a hangulatos és egyedi körablakos megoldás a nappaliban lenyűgözött, mert filmekbe illő és a hangulata fantasztikus. A lakás világos színei, a bútorok összhangja a térelemek formájával mediterrán hangulatot idéz, ahol mindig napfény, jókedv és nyugalom uralkodik.  A társasház körbekerített, itt biztonsággal leengedheti a gyerekét a ház saját játszóterére játszani. 
Elhelyezkedését tekintve tökéletes helyen található, hiszen óvoda és több iskola is mindössze pár perc sétára található. A Fórum, a Nagypiac szinte a szomszédban van (ahol megvásárolható a friss zöldség és gyümölcs), a tömegközlekedési pontok pedig szintén a háztól néhány percre találhatók.
Biztos vagyok abban, hogy aki ezt az ingatlant megveszi, az a jövőjét igen pozitív módon befolyásolja.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Kiss Zoltánné
 • Debrecen
 • +3630323xxxx Megmutat