25.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Demjénben 4 szobás, szaunás, nagy kerttel rendelkező, apartmanként is működtethető családi ház kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 1288)

3395 Demjén, +36 70 262-0971
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 1390
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Demjénben a Barlang- és Élményfürdő, valamint a Tófürdő közelében eladó egy 4 szobás családi ház, melyet elsősorban befektetési célra ajánlok, de lakhatási célra is tökéletesen megfelelő. Az ingatlanban 3 szoba adhat szállást az ide érkező vendégeknek, de akár egy kisebb közösség számára is, valamint az udvar kiváló helyszíne lehet csapatépítő bográcsolással, nyársalással egybekötött program megszervezésére. Az egyik szobában a nagy belmagasság miatt egy galéria is kialakításra került, amely számos módon hasznosítható. Kialakíthat belőle egy kisebb irodahelyiséget, könyvtárat, hálót, házi relax sarkot, de üresen is hagyhatja, hogy csak szükség esetén helyezzen el benne 1-1 pótágyat. A nappali nagy mértű, tágas, ezért remek hely lehet a vendégek számára akár rögtönzött szabadidős programokhoz is.

A szobák külön bejárattal rendelkeznek és jól elkülönítettek, amely előnyös, ha új tulajdonosa kiadással szeretné hasznosítani a helyiségeket. Az ingatlan eddig apartmanként üzemelt, egész nyáron szállást adott sok vendég számára, azonban a kikapcsolódás nem csak nyáron, hanem télen is lehetséges, mert fűtése kiválóan megoldott. Az eredetileg tároló funkciót betöltő helységekből egy kisebb szauna, valamint egy mosókonyha is kialakításra került. A tároló helyiségek jól zárhatóak, ezért lehetőség szerint kerékpárok tárolására és egyéb hasznos eszköz, tárgy elhelyezésére alkalmas. Az autók parkolására egy fedett garázs is rendelkezésre áll, a többi autó számára az udvar biztosít bőven elegendő helyet. A kert csendet és nyugalmat áraszt, udvarán nagyságából adódóan megvalósítható számos elképzelés. Amennyiben apartmanként működteti tovább, akkor ez további szálláslehetőségek kialakítására is megfelelő. Az ingatlan közelében számos látványosság felfedezésére, illetve kikapcsolódásra biztosító helyet talál. Autóval pár perc alatt megközelíthető Egerszalók és egy kis autózással Eger is könnyedén elérhető távolságban van. A háztól pár perc sétára található a buszmegálló, így még autóját sem kell feltétlenül használnia, ahhoz hogy eljusson a kiválasztott helyszínre. Demjén csendes kis település, de minden megtalálható itt, amire csak szüksége lehet, remek hely a városi zaj elől elvonulni vágyó emberek számára.

Ha Ön is nagyszerű befektetési lehetőséget lát ebben az ingatlanban, mint ahogyan magam is, akkor ne várjon arra, hogy más vásárolja meg, legyen Ön az első!

Videó az ingatlanról

Máté Tünde
  • +3670636xxxx Megmutat