76.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Demjénben, a Termál völgy közelében családi ház áron alul eladó! (Hivatkozási szám: 2868)

3395 Demjén, +36 30 403-1807
 • alapterület: 1098
 • telek mérete: 200
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs
 • FF Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Demjénben, csendes utcában, a központtól és a Demjéni Barlangfürdőtől (Termál völgy) nem messze (1,3 km) eladó egy 200 m2-es, több szobás családi ház.

A jelenlegi átlagár alatti összegért megvásárolható az ingatlan. A legnagyobb ingatlanos oldal statisztikái szerint a négyzetméter árat nézve 90 ezer forinttal kevesebbért megvehető, tehát ÖSSZESEN 18 M FT-TAL KEDVEZŐBB AZ ÁRA!!!
Egertől 15 km-re fekvő település méltán híres a gyógyvizéről és felkapott turisztikai célpont sok vendéggel.
A telek 1098 m2 területű, a kert végében csörgedezik a Laskó patak, mely nagyon idilli.

A családi ház téglából épült, mély beton alapja van. A ház alatt pince húzódik, mely 4 helyiséges, egy része műhelynek van kialakítva, de itt található a kazánház és a fatároló is. A pincébe be van vezetve az ipari áram (380 V), mert korábban eszterga műhelyként funkcionált. A pincét a házból, az utca irányából és a kert felől is meg lehet közelíteni.

Az utca felől egy tágas garázsban lehet parkolni, de az udvarban is van egy könnyűszerkezetes garázs, mely 2 kocsi befogadására alkalmas.

A családi ház duplakomfortos 6 szobával rendelkezik, a földszinten és az emeleten is van konyha és fürdőszoba is, külön WC-vel. Mindkét szinten 3-3 szoba van, melyek nagyon barátságosak és ízlésesek. A házban két generáció is bőven elfér.

A földszinten lévő étkező helyiség a ház dísze és egyben a legfontosabb közösségi tér is, egy boltíves átjáró köti össze a konyhával. A konyhából nyílik egy kamra is. A ház és a tető is szigetelt, valamint mindenhol műanyag nyílászárók vannak beépítve, melyeken szúnyogháló és redőny is van.

A családi ház fűtése gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal működik, a meleg vizet pedig gázbojler szolgáltatja.

 

Az emeleti szinten az egyik szobából nyílik egy 5 m2-es erkély is, melyről gyönyörű panoráma nyílik a szemben lévő dombra és a környékre.

Ajánlom ezt a házat nagycsaládosoknak, akik jól ki tudnák használni a helyiségeket és minden gyermeknek külön szobát lehetne biztosítani, mellyel egy álom válna számukra valósággá.

 

De kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehetne alakítani. A két szint adottságait figyelembe véve külön-külön is ki lehetne adni az egyes szinteket, hiszen mindkét szinten van konyha és fürdőszoba is. Vállalkozás számára is el tudom képzelni, hiszen a pincében az ipari áram miatt asztalos, vagy eszterga gépek is elhelyezhetők. Ugyanakkor gazdálkodásra alkalmas kert is van a házhoz, melyet jól ki tudnának használni azok, akik szeretnek kertészkedni.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
 • +36 30 403-xxxx Megmutat