94.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Diósd legkedveltebb utcájában teljesen felújított családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1965)

2049 Diósd, Homokos utca +36 30 474-7076
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 1521
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • könnyűszerkezetes
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Diósdon egy teljesen felújított, 5 szobás családi ház várja új lakóit!

A ház egy csendes kis utcában található, ahol csak az itt lakók közlekednek tehát, abszolút kis forgalmú. A telek előtt két autóval is kényelmesen meg tudnak állni, ami nagyon előnyös, ha jövés-menésben van az ember. Az udvaron is bőven van hely az autóknak, a környéken egyedülállóan nagy méretű, 1500 m2-es a telek. Az udvaron találhatók magaságyások a kertészkedéshez, de bőven marad elég szabad terület akár egy kis napozásra a gyönyörű pázsiton, vagy a gyereknek egy kis játszadozásra. A telek vége felé tovább haladva megpillanthatja az igényesen felújított, 110 m2-es házat, ami minden igényt kielégít. 

A ház 3 szobás és két nappalis így abszolút megfelel családok számára. 

A házba belépve igen otthonos érzés keríti hatalmába az embert, rögtön az előszobából balra nyílik egy kis gardrób ahova a cipők, kabátok, táskák, stb. kényelmesen elférnek, így könnyen rendet lehet tartani bármekkora is a család létszáma. Tovább haladva bal kéz felé az első nappaliba érkezünk, amelyből akár még egy szoba is kialakítható, ami nagyon világos köszönhetően a nagy ablakoknak. Jobb kéz felől nyílik a saját gardróbos hálószoba, ami szintén nagyon kényelmesen belakható. A szoba mellett található a fürdőszoba wc-vel együtt, valamint jobbra van egy teljesen külön wc kézmosóval, ami ideális vendégek számára is. Az előszobából jobbra fordulva a második nappali fogad minket, ami szintén tágas és nagyon világos. Innen nyílik a konyha és a másik két hálószoba. Mindkét hálószoba kertre néző ablakos plusz a jobb oldali szobából még a hatalmas teraszra is ki tudnak menni, mely alatt egy tároló helység lett kialakítva. A teraszról csodálhatjuk a gyönyörűen gondozott kertet és mivel a telek hátsó részén fekszik a ház, ezért kellően privát érzést nyújt.

A ház könnyűszerkezetes, fafödémes, cseréptetős. 25cm-es rétegzett szigeteléssel, új fa és műanyag nyílászárókkal. Fűtése gáz cirkó, a nyári hőség idején pedig a kellemes hűsítésről beépített klímaberendezés gondoskodik. 

A fürdőszoba is újra lett burkolva, sőt még padlófűtéssel is rendelkezik, így egész évben kellemes és komfortos.

A telek a méretéből adódóan még egy önálló 100 m2 alapterületű, két szintes házat elbír aminek a pontos helye földmérő szakemberrel ki is lett méretve.

Abszolút központi elhelyezkedésű mégis nagyon nyugodt és csendes környéken egy páratlan lehetőség.

A buszmegálló konkrétan az utca végén kb. 1 percre található, az óvoda, iskola, élelmiszerbolt mind-mind pár perc alatt elérhetőek.

Az autópálya is 2 perc alatt elérhető és bár közel van, a zaj az előnyös fekvés miatt mégsem jut el idáig.

Remek lehetőség és abszolút korrekt árazás, mivel egy független, banki értékbecslő szakember által meghatározott, a piaci ár alsó határára pozícionált ingatlanról van szó.

Vissza nem térő lehetőség, akár kedvesével, akár családjával költözne, vagy ha befektetési szándékkal veszi meg akkor is nagyon jól jár.

Ne habozzon, ha Önt is elvarázsolta az ingatlan, akkor hívjon és legyen az Öné mielőbb!

Kállai Dávid
  • +36 30 474-xxxx Megmutat