44.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Dombóváron,200 m2-es, többgenerációs családi ház, csendes környezetben ELADÓ! (Hivatkozási szám: 2571)

7200 Dombóvár, +36 30 622-4803
 • alapterület: 200
 • telek mérete: 889
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • gázkazán-fűtésű
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedves Ingatlankereső!

Eladásra kínálok egy több generációnak is tökéletesen alkalmas családi házat Dombóváron, egy csendes, nyugodt utcában.

Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, ezért tökéletesen alkalmas két generáció számára hiszen tökéletesen külön élhetnek, mégis egymás mellett.

 

Alkalmas befektetés céljára is hiszen az egyik lakás akár albérletbe is kiadható. Ráadásul energiatámogatás mindkettőre külön-külön igényelhető!

 

Az első lakrészben, 80 nm-en egy nagy konyha és étkező egyben található, két szoba, egy fürdőszoba vécével, valamint egy folyosó került kialakításra. Az étkező elegendő helyet biztosít, ha vendégek érkeznek, mert mindenki elfér kényelmesen. Nagyon otthonos és a nagy ablakoknak köszönhetően pedig világos is.

 

A két szoba egymás mellett helyezkedik el a folyosó egyik oldalán, a folyosó végén pedig a fürdőszoba található, így egymás zavarása nélkül valósul meg a pihenés.

A fürdő igen tágas, jelenleg fürdőkád van kialakítva, de egy zuhanyzó is kényelmesen elférne, ha arra lenne igény.

 

Az ingatlan második lakrészébe, mely 120 m2, az udvaron keresztül jutunk el, ahol egy félkör alakú teraszról lépünk be, egy konyha, egy ebédlő, egy wc és egy kamra van az alsó szinten, a felső szinten, ahová egy gyönyörű faragott, fa korlátos lépcső vezet, találunk 3 szobát, egy nagy nappalit, mely erkélykapcsolatos, és van itt még egy fürdőszoba mellékhelységgel. Itt, a felső szinten a nappali az ingatlan fénypontja, mert tágas, fényes, meghitt és jó lehetőséget nyújt egy nagy családi beszélgetésre, illetve együttlétre az ott élők számára.

 

Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy fa tárolásra alkalmas helyiség, egy kazánház és egy nagy nyitott garázs, melyben 2 autó is kényelmesen elfér. A fűtést elsősorban egy vegyestüzelésű kazán látja el, de van vezetékes gáz is, mely másodlagos fűtést biztosít.

 

A nyílászárók 2021 őszén lettek cserélve, így ez nem igényel további kiadásokat.

Az udvaron a kocsibejáró térkővel van lerakva, mely szintén 2021-ben készült el.

A telek méretét tekintve, teljesen alkalmas kerti partik szervezésére, melyre 889 m2 áll rendelkezésre.

 

Amennyiben tetszik Önnek ez az ingatlan, mely lehetővé teszi a szülőktől, nagyszülőktől való különélést, hívjon!

 

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

 

Szekeres Anett
 • +36 20 968-xxxx Megmutat