14.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eger Andornaktályai végén, csendes utcában téliesített nyaraló eladó! (Hivatkozási szám: 2169)

3300 Eger, +36 30 403-1807
 • alapterület: 38
 • telek mérete: 1000
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • kandalló
 • elektromos-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a teljesen felújított, téliesített, fürdőszobával rendelkező nyaraló új tulajdonosát “várja”!

 

A csodás házikó csendes lakókörnyezetben van és a megközelíthetősége is kiváló. Az ingatlan ideális lehet egyedülálló személynek, vagy egy párnak is. Az épületet 2020-ban újította fel jelenlegi tulajdonosa, aki 10 cm-es hungarocell szigetelést tett rá és belülről is újjávarázsolta a környezetet.

 

Ez a nyaraló pont ideális méretű ahhoz, hogy könnyű legyen rendben tartani és élvezni lehessen az itt tartózkodást, friss levegőt: 1 + 1 fél szobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan déli tájolású, napfényes. A házban található konyha szintén világos és beépített szekrénnyel rendelkezik. A padlástér igény szerint beépíthető.

 

15 literes átfolyós vízmelegítő biztosítja a meleg vizet a házban. A konyhában a kémény adott, így kandallót, vagy kályhát be lehet helyezni, a ház kevés fával is könnyen felfűthető, hiszen a belmagassága 230 cm. A telken belül van a gázcsonk, így könnyűszerrel be lehet vezetni a gázt is, ha valaki azt szeretné. Az utcában tervezik a csatornázást megoldani, egyelőre fedett emésztőakna van a telken. A csatornázás után pedig tervezik aszfaltozni az utcát, ami jelenleg murva köves, mégis jól járható. Az ingatlanon saját kút is van, mely a házba vezetve biztosítja a vízszolgáltatást.

Egyedül a villanyért kell fizetni, így ez a ház nagyon alacsony rezsijű, ami előnyére válik a leendő tulajdonosnak.

 

A ház alatt van egy kis pince, illetve a ház mellett is van egy 21 m2-es tároló helyiség, amelyben kényelmesen elférnek a kerti szerszámok, illetve a téli tüzelőt is el lehet zárni, mert mindkét helyiség zárható. 

A szomszédok is nagyon csendesek, így ez a hely kitűnő választás lehet annak, aki nyugalomra és kertészkedésre vágyik. A telek földje tökéletesen alkalmas a növénytermesztésre, hiszen porhanyós és nem kötött talajú. A ház mögötti rész kiválóan alkalmas lehet szőlő ültetésére, hiszen déli lejtésű. A főúttól kb. 50-60 méterre helyezkedik el, így az út zaja már nem hallatszik be, ugyanakkor közel van a tömegközlekedési lehetőség, hiszen a háztól kb. 150-200 méterre helyezkedik el egy buszmegálló.

A környéken nagyon sok vállalkozás és üzem működik, így munkába járás szempontjából is hasznos lehet ez a vétel, hiszen pár perc alatt elérheti munkahelyét.

 

Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
 • +36 30 403-xxxx Megmutat