20.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eger Lajosváros részén, 2 szobás, klímás, felújított téglalakás kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 520)

3300 Eger, Mátyás király út +36 70 302-3106
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 5
  • nincs lift
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eger temészetvédelmi területéhez egy kellemes sétányira, csendes, de jól frekventált helyen található az 52 nm-es ingatlan. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a tetőteres építészetből adódó különleges formákat és a magasságból adódó lebilincselő panorámát. Az épület előtt magasodó fák sokasága gondoskodik a környezet oxigéndús levegőjéről, viszont nem takarják el a pazar kilátást. Azoknak is ajánlom az ingatlant, akik szeretik, ha dús napfényt jut abba a helyiségbe, amiben élnek. A lakás elrendezése nagyon jó. Ami a gyermekes családok számára nagy örömül szolgál, hogy a két szoba az ingatlan két szélén található. Melyik szülő ne örülne annak, ha hétvégén a csemeték játéka nem hasítja át a szomszédos falakat, hanem anyu és apu is kialhatja magát? A lakás felújításon esett át és a mellékelt képeken látható, hogy ez a folyamat még nem fejeződött be. Ennek a munkának a részét képezi a laminált burkolat a nappaliban, illetve az előszobában. A fürdőszoba gyönyörű csempéje és a csodás kilátás kombinációja, minden fürdést élménnyé tesz. A konyha úgyszintén hidegburkolattal van lerakva, ami kiválóan illik a lakás többi helyiségéhez. A másik szoba igény esetén a jelenlegi tulajdonos részéről járólapozva kerül átadásra.
Az ingatlan előtt található a buszmegálló, aminek igazán kielégitő a járatsűrűsége, így a belváros bármikor, alig pár perc utazással elérhető. Pár perc sétával egy bevásárlóközpont, gyógyszertár és a vasútállomás is megközelithető.
Ha Önnek felkeltette az érdeklődését, akkor ne habozzon tovább, jelentkezzen mielőbb, hogy Ön legyen a szerencsés új tulajdonos!
Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!
A vételt követően Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Nagy Zoltán
  • 3300 Eger
  • +36 70 302-xxxx Megmutat