2.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egerben 929 nm-es zöldövezeti telek áron alul eladó! (Hivatkozási szám: 2106)

3300 Eger, Ceglédi dűlő +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 929
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Csendre és madárcsicsergésre vágyik, szeretne mókusokat látni, kertészkedni és a természettel összhangban élni? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, ugyanis áron alul eladó Eger külterületén, a Braun-völgyben, gyönyörű zöldövezetben, de a várostól mindössze 1,2 km-re ez a vadregényes, 929 m2-es körbekerített zártkerti telek. Az ingatlan 10%-ban beépíthető, melyre egy 90 m2-es ház is húzható, igény esetén. Befektetők figyelmébe is jó szívvel ajánlom!

A területen 4 szinten teraszos földművelés folyt korábban, saját lefedett kúttal rendelkezik, melyben a vízoszlop általában 12 méteres szokott lenni, szárazabb nyarakon is 8-9 méter. Rendszeres használat esetén a víz tisztasága garantált, öntözésre kiváló. A tulajdonos korábban 200 köbméter termőföldet hozatott a telekre, mellyel jelentősen feljavította a termőképességet. Aktív földművelés a területen már évek óta nem zajlik, emiatt a termőföld (barna erdőtalaj) pihentnek számít, kiváló lehetőség ez annak, aki haszon növényeket szeretne ültetni és szimpatizál az önellátó életformával. Nekem személy szerint a legjobban az tetszik benne, hogy a föld teljesen vegyszermentes, hiszen a tulajdonos évtizedekig biogazdálkodást folytatott. A földterület trapéz alakú, két irányból (fentről és lentről) is megközelíthető autóval murva köves úton, a telek felülről lefelé lejtős, valamint így is szélesedik. Kifejezetten előnyös, hogy kerékpárral is pár perc alatt ki lehet ide érni a városból. A lenti kaputól pár méterre található egy 5 méteres, befelé mélyülő földpince, melynek fa bejáratánál villanyóra szekrény van. A zárható ajtóval rendelkező hideg pincében sokáig el lehet tárolni a megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket, így biztosíthatjuk a család egészséges táplálkozását. A pince igény esetén bővíthető. Ettől néhány méterre helyezkedik el egy 3×3 méteres szerszámos kamra, melyben tárolhatjuk a földműveléshez szükséges eszközöket. A teraszokhoz lépcső vezet fel, mely a kényelmesebb közlekedést szolgálja a telken belül. A területen jelenleg akácfák és gyümölcsfák (dió, szilva, barack), illetve bokrok vannak. Jelenleg a terület tisztítást igényel, de a tulajdonos tervezi, hogy rendbe teszi a portát. Az ingatlan a művelési ágból ki lett vonva, így szabadon eladható, per és tehermentes. Évtizedek óta egy tulajdonosa van, aki jelenleg a városból való kiköltözés miatt szeretné eladni a telket. A kertszomszédok barátságosak, a környező tulajdonosok egy része életvitelszerűen kint él, és vannak, akik csak kijárnak, amikor idejük engedi. Kiválóan alkalmas lehet a terület arra, hogy meghívjuk a barátokat, ismerősöket egy kellemes kerti partira, grillezésre.

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Ha felkeltettem érdeklődését, és valóra akarja váltani álmait, ne habozzon, hívjon!

 

 

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat