18.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egerben a Bervai városrészben panorámás saroktelek áron alul eladó! (Hivatkozási szám: 2709)

3300 Eger, Bervai lakótelep +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1000
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezen az 1000 m2-es téglalap (40×25 m) alakú építkezési telken 2 db egymás mellett lévő 144 m2-es ház lett megálmodva, melyeknek az alapját kiöntötték, de az építkezés nem folytatódott tovább. A körbekerített telken minden közmű megtalálható. A korábbi építési terv engedélye már lejárt, évek óta áll az építkezés. A tulajdonosnak már nem áll szándékában ide építkezni, ezért eladóvá vált a terület. Így Ön ide olyan házat épít, amilyet csak akar, a saját tervei szerint álmodhatja meg ingatlanját. A terület határán fekvő kis épületnél pedig az ipari áram is be van vezetve. Ez a telek egy tulajdonostól eladó, per és tehermentes! 

 

Az utca másik oldalán lévő terület teljesen üres, így az Eged-hegyet semmi sem takarja el, melyből kifolyólag csodás panoráma várja a leendő tulajdonost.

 

Az egri telkek átlagára alatt vásárolhatja meg ezt a jó adottságokkal rendelkező, befektetésnek is alkalmas területet. A jelenlegi telek átlagár 23000 forint körül mozog Egerben, ez a telek viszont 18800 Ft/m2 áron eladó, így Ön fantasztikus lehetőség előtt áll, ha él ezzel a kiváló befektetési lehetőséggel. Kifejezetten ajánlom olyan vevőnek ezt a telket, aki apartmant, vagy vendégházat szeretne építeni, mert ez a panorámás saroktelek könnyen megközelíthető, 4,5 méteres beton autó beállóval rendelkezik és egymás mellé két apartmant is létesíthet.

 

Ha Ön is látja ebben az építési telekben a fantáziát, akkor keressen bizalommal elérhetőségeimen!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat