10.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egerben a Szépasszonyvölgytől nem messze, telekáron eladó, egy felújítandó, vagy újraépíthető házrész! (Hivatkozási szám: 555)

3300 Eger, Károlyváros +36 70 302-3106
  • telek mérete: 0
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • családi házas övezet
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Felújítandó ingatlant kevesebben keresnek, mint ami már felújított. A legtöbb vevő fantázia és üzleti érzék hiányában ilyenkor továbbgörgeti a kínálatot. Ez a befektetők szerencséje, hiszen itt tudnak igazán érvényesülni és alkalmanként valódi kincset találni. Vannak ugyanis olyan ingatlanok (mint például ez is), melyekre ha költünk pár millió forintot, annak a költségnek akár a többszörösét is visszanyerhetjük haszonként, az eladást követően.
Vajon mennyi pénzt érhet egy felújított 32 négyzetméteres házrész? Mennyit érhet akkor, ha a tetőteréből is kialakítunk még két nagyobb szobát, esteleg újraépítjük?
Tovább megyek. Ennek az ingatlannak a telken, van egy szomszédja. Ebből a két házból áll csupán ez a közös udvar. A másik ház tulajdonosa nem kívánja még eladni a sajátját, de ha mégis igent mondana, mivel a két ház egy saroktelken található, többlakásos társasházat is fel lehetne rá építeni.
A közlekedés a környéken kiváló, 10 perc sétára található a belváros, 500 méterre pedig a város nevezetessége a Szépasszonyvölgy.
A helyszín tehát tökéletes adottságokat ad arra, hogy komolyan vegyük ezt a lehetőséget. Ráadásul a környéken nem nagyon találunk eladó telket, amelyre építeni lehetne, illetve ha mégis akadna, akkor elérhetetlen áron.
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Nagy Zoltán
  • 3300 Eger
  • +36 70 302-xxxx Megmutat