16.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egerben csodálatosan felújított házrész a Károlyvárosban eladó! (Hivatkozási szám: 2749)

3300 Eger, Károlyváros +36 30 403-1807
  • alapterület: 18
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • padló fűtésű
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Károlyváros belváros közeli részén egy családi ház különálló lakórészén kompletten felújított házrész eladó.

Ez a gyönyörű stílusban megújult lakrész tökéletesen alkalmas egyedülállók számára, hiszen 18 négyzetméteren minden szükséges rendelkezésre áll. Kialakításra került a főzősarok, fürdőszoba és háló helyiség is. A két szintes épületrész alsó szintjén helyezkedik el a konyha, mely egyben előszobaként is funkcionál, valamint a fürdőszoba. Ebben a helyiségben WC, mosdó és zuhanyzó mellett egy gázkazán is helyet kapott.

WIFI-s padlófűtés áll rendelkezésre. Jelenlegi tulajdonosa 2022-ben igényesen, teljes körűen felújította, így minden új benne és még senki nem lakott az épületben. Ön lehet az első, aki kipróbálhatja a vadonatúj indukciós főzőlapot, ami a főzősarokban található.

 

A felső szint jelenleg teljesen üres, ez funkcionálhat hálószobaként és egy franciaágy bőven elfér benne, ráadásul még kisebb szekrényeknek is jut hely. A hálószobában nincs olyan érzése az embernek, hogy alacsony lenne, hiszen a plafon szintje teljesen komfortos, nem kell egy 180 cm-es embernek sem a fejét lehajtani. Igazán fiatalos belső kialakítással rendelkezik, mely kifejezetten tetszetős.

 

Az ingatlan azonnal költözhető, egy tulajdonosa van, a családi ház belső udvarában csak ebben az egy lakórészben laknak, a többi üres, így nem lesznek közvetlen szomszédai.

Ráadásul a lakrész előtt egy 5 m2-es terasz is van, a belső udvar pedig osztatlan közös tulajdon.

 

Ajánlom ezt az ingatlant befektetők számára is, hiszen könnyen ki lehetne adni a belváros közelsége miatt. De tökéletes választás lehet egy olyan fiatalnak is, aki most tervez külön költözni a szüleitől. Engem leginkább a praktikus helykihasználás és a szépsége fogott meg.
 

Ugye Ön is látja a fantáziát ebben a lakrészben? Ha igen, akkor ne késlekedjen, hívjon fel mielőbb, nézze meg és legyen az Öné! Ne várja meg, hogy más csapjon le rá!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat