62.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egerben kétgenerációs családi ház csendes utcában eladó! (Hivatkozási szám: 2127)

3300 Eger, Tihaméri városrész +36 30 403-1807
  • alapterület: 122
  • telek mérete: 691
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Egerben, a Tihaméri városrészben családi házas, kertvárosi övezetben, a csendes Újsor utcában eladó egy teljesen felújított, kétgenerációs családi ház.

 

Az egy tulajdonossal, jó adottságokkal rendelkező ingatlan különösen alkalmas arra, hogy két külön háztartású, de mégis egy család vegye birtokba. Befektetőknek is kiváló lehetőség lehet, mivel a két lakórészből álló, külön bejáratokkal rendelkező épületrészek tökéletesek dupla apartman kialakítására, vagy albérlet kiadásra 2 családnak is.

 

Mindkét lakórészben van konyha, illetve fürdőszoba is. A kisebbik 52 m2-es lakórészben található egy nagy cserépkályha is, mely központi elhelyezkedésénél fogva képes az egész lakórészt befűteni, s gyönyörű dísze a háznak. A családi ház ebben az évben került teljes felújításra, ki lett cserélve a víz, villany, gáz és csatorna vezeték is, valamint a lakóterek is új kialakítást kaptak, a lakórészek különálló mérőórákkal rendelkeznek, így teljesen önálló életvitelt lehet itt folytatni.

A nyílászárók is teljesen újak és műanyagból készültek. A nagyobbik 69 m2-es lakórészben két nagy szoba mellett egy hatalmas konyha-étkező-nappali funkciót ellátó helyiség is van, ahova az egész család leülhet egy asztal mellé, alkalmassá téve a meghitt és vidám közösségi élet megélésére. Nagyobb családi rendezvények, közös játékok, fontos családi megbeszélések színterévé varázsolva azt. Mindkét lakórész fürdőszobájában zuhanyzó került kialakításra, illetve egy abból nyíló WC helyiség, ahol a gázkazánok is helyet kaptak. Az újonnan vásárolt konyhabútorokat a tulajdonos itt hagyja, így már csak a többi szobát kell berendezni, ugyanis az ingatlan bútorozatlan.

Igény szerint a két lakótér egybenyitható, hiszen a két előtér fala közös, így azt megbontva egy átjáróval megoldható az egy térré alakítás. A nagyobb lakórésznek 2 bejárata is van, ez azért igen praktikus, mert ha a kertből akarunk valamit behozni, akkor a konyhába nyíló bejáraton keresztül közvetlenül a célhelyre lehet vinni a feldolgozásra szánt gyümölcsöt és nem kell kerülni.

 

A családi ház mellett egy melléképületben, de külön bejárattal pince és egy nagyobb tároló helyiség található. A kellemesen hűvös pince tökéletes a gyümölcsök, lekvárok, szörpök, vagy italok tárolására. A tárolóhelyiségben helyezhetjük el a kerti szerszámokat, vagy azokat a holmikat, melyekre egyelőre nincs szükségünk, de helyet kaphat itt egy nagy méretű fagyasztó is. A melléképület mellett garázs, vagy kocsibeálló kialakítható, de az udvarban jelenleg is lehet parkolni. A ház mögötti kert is a lehetőségek tárházát kínálja, a gyümölcskedvelők dió- és szilvafa, valamint mogyoró bokor termését élvezhetik, kertészkedésre, zöldség termesztésre alkalmas, de igény szerint építhető ide egy grillező-sütögető hely, vagy terasz is, valamint elképzelhető ide egy szőlővel, vagy rózsával befuttatott romantikus lugas is, mely igazán hangulatossá varázsolja a kertet.

 

A ház jól megközelíthető tömegközlekedéssel is, hiszen a helyi járatos buszmegálló csak pár száz méterre van, de a vasútállomás sincs túl messze. A közelben boltok, óvoda, iskola, középiskola, benzinkút is található.

 

Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot! Ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni!

Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat