15.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egerszóláton örökpanorámás építési telek ÁRON ALUL ELADÓ! (Hivatkozási szám: 2687)

3328 Egerszólát, +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 3736
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Az Egri borvidék méltán híres települése Egerszólát, az „Olaszrizling hazája”, ugyanis itt termelik a legfinomabb olaszrizling borokat, melyek már több elismerésben is részesültek.

 

A település gyönyörű dombokkal körülölelt és minden évszakban festői látványt nyújt. Egerszólát kifejezetten nyugalmas, biztonságos település, sokan foglalkoznak borkészítéssel, turizmussal. Szomszéd települések Eger és Egerszalók, mindkettő könnyen megközelíthető pár perc alatt autóval. Egerszalókon a híres Saliris gyógyfürdő és sódomb egyedülálló látványt nyújt egész Európában és innen csak néhány kilométerre található.

 

Egerszóláton a jelenlegi telek átlagár 8700 forint/m2, ez a telek mindössze 4015 Ft/m2 áron megvásárolható! Az 5 évvel ezelőtti szint is már 4600 forint volt. Tehát ez egy remek befektetési lehetőség, melyet nem szabad kihagyni!

 

Két egymás melletti, de területileg egybe tartozó építési telek vált eladóvá, melynek egyetlen tulajdonosa van. Összesen a két telek 3736 négyzetméteres, melynek 30%-a beépíthető. Az építési telkek két oldalról megközelíthetőek, jelenleg füves, bokros terület, melyet korábban kaszálónak használhattak. A fenti útról megközelítve a telekkel szemben szőlőterület van, de a mellette lévő részen is távol vannak a családi házak, tehát abszolút nyugodt, csendes környékről van szó. A lenti aszfaltos út mellett közvetlenül a telek előtt minden közmű megtalálható, de a telekre nincs bevezetve. A művelési ág alól kivont belterületi – lakóövezeti – teleknek van minősítve a Földhivatal által, melyről tulajdoni lap is tanúskodik. A telkek per és tehermentesek és egyben eladóak, de két külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva. A két telek szabályos téglalap alakú, domboldali, tehát felülről lefelé lejtős. A telek tetejéről gyönyörű panorámás kilátás van a környező dombokra, melyek minden évszakban gyönyörű látványt nyújtanak.

 

Ajánlom megvásárlásra ezt a területet azoknak, akik csendes, természetközeli helyen szeretnének élni, akiknek minden álmuk, hogy panorámás telken akarnak építkezni. Ajánlom befektetőknek is, akik ingatlanba akarják forgatni megtakarított pénzüket, hiszen ritkán adódik ilyen fantasztikus lehetőség, hogy ennyire az átlag ár alatt lehet vásárolni belterületi építési telket. Eger és Egerszalók közelsége miatt érdemes lehet ide akár több apartmant is felhúzni. De ha valaki mezőgazdasági célokra akarja használni a földterületet az is egy jó választás lehet, hiszen barna talaja és pihentsége miatt biztosan jó termést hozna a leendő gazdának.

 

Ha Ön is látja ebben a telekben a jó lehetőségeket, akkor ne habozzon felhívni! Nézze meg és legyen az Öné!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat