135.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Egy majdnem teljesen kész, 2 szintes ikerházrész várja új tulajdonosát! (Hivatkozási szám: 3420)

9026 Győr, Révfalu +36 20 244-6776
 • alapterület: 175
 • telek mérete: 650
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • kandalló
 • parkolás utcán ingyenes
 • AA Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a szinte teljesen kész, új építésű ikerházrészt a szobák számából adódóan olyan családoknak ajánlom, akiknek van már 2 gyereke és nem is terveznek többet, vagy olyan fiatal pároknak, akik 2 gyereket szeretnének.

Legyenek akár kicsik, vagy akár tinédzserek a gyerekek, a család sok boldogságot és örömet fog megélni ebben a házban!

 

A hatalmas amerikai konyhás nappali minden bizonnyal a család központi találkozóhelye lesz. Aki egy kicsit ki akar majd kapcsolódni, kiülhet a teraszra, vagy a hatalmas, 30 nm-es emeleti erkélyre és gyönyörködhet a kertben, vagy a kilátásban. Ha éppen szaunázni van kedve, akkor erre is adott a lehetőség a kertben lévő szaunában, ha pedig egy kis magányra vágyik, akkor elvonulhat a saját szobájába, vagy szülők esetében dolgozhat az emeleti dolgozószobában.

A szülők hálószobája a nappali mögött húzódik meg. Kifejezetten kényelmes, hogy van egy gardróbszobájuk és fürdőjük is WC-vel.

Az emelet a gyerekeké. De a 2 gyerekszoba között lett kialakítva a dolgozószoba és ezen a szinten található a mosókonyha is, ami akkora, hogy leválasztva ki lehet alakítani egy másik gardróbszobát is belőle.

 

Miért ajánlom ezt a házat? Mert a korszerű alapanyagoknak és technológiának köszönhetően az épület energetikai besorolása „A”-s, ezért nem kell tartaniuk attól, hogy magas lesz majd a gáz számla a fűtés miatt.

Az otthon melegét egy kombi gázkazán biztosítja, a romantikáról pedig a kis kandalló gondoskodik a nappaliban. A lakásban majdnem mindenhol padlófűtés adja a meleget.

 

Kényelmüket tovább fokozzák az elektromos alumínium redőnyök, így itt a zavartalan alvás is biztosított.

 

Az udvarban az épület előtt 2 gépkocsi parkolására kialakított hely van.

A terasz, az erkély és az udvar a gyönyörű diófájával gyors felüdülést, feltöltődést biztosítanak a munka után, ahol egyébként kellemes családi, vagy baráti összejöveteleket, vagy akár babazsúrokat is lehet rendezni.

A ház igazán kényelmes méretű terekkel rendelkezik és világos, megfelelő egy 4 tagú családnak.

 

Én is épp ezeket szeretem benne. Jól fogják itt érezni magukat!

 

A fotókról látható, hogy nagyon kevés van már hátra a ház teljes befejezéséig!

Hívjon, ha el tudja képzelni magát és családját egy ilyen környezetben és érdekli ez a ház! Nem Ön az egyetlen, aki ilyen helyen szeretne lakni, ezért ne habozzon, hogy megvegye!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Koczkás József
 • +36 20 244-xxxx Megmutat